träningsprogram viktminskning Busting genom en viktminskning platå

viktminskning träning Busting genom en viktminskning platå

Jag känner bara som att jag säger samma saker om och om igen och inte gör några riktiga förändringar som stannar.

Det gamla ordspråket ‘Don gråt över spilld mjölk’ kom omedelbart till mig och fick mig att lea trots mig själv, eftersom det var en speciellt lämplig påminnelse.

Jag har inte en bra anledning till min vinst i veckan ingen skada, ingen semester, ingen stor känslomässig utblåsning. Jag var bara lite lat och lite slarvig med spårning och lite överdådig. Och det är inte bra, men okej. Och det påminner mig än en gång om att det aldrig blir lätt för mig. Det gör det och jag förväntar mig fullt ut att lyckas och nå mina mål, men att titta på min vikt kommer alltid att vara ett projekt och en kamp.

Idag börjar en ny vecka. framåt!

Medan jag blev besviken i mina resultat den här veckan, fanns det något annat jag var väldigt mycket glad över den artikel jag deltog i för förebyggande tidningen har publicerats och jag kan prata om det nu!

För ungefär ett år sedan besvarade jag ett inlägg på en meddelandekort som letade efter personer som fastnade på dietplattor. Vid den tiden upplevde jag faktiskt ingen platå, men som jag sa i mitt e-postmeddelande till förebyggande visste jag att jag så småningom skulle vara och letade efter hjälp för att komma igenom den.

Nåväl, snabbt framåt några månader och de valde mig att vara en del av artikeln som jag hade att göra med en bona fide platå!

De lade mig i kontakt med tre experter en nutritionist, en personlig tränare och en psykolog som varje gång gav mig specifika tips att följa i två månader (december och januari). Och efter att ha förlorat och fått samma 2 3 pund i flera månader före, förlorade jag 10 pund och fortsatte att förlora 20 mer (hittills) efter deras råd.

Jag tror platåer är förmodligen bland de mest frustrerande hindren för dieters. Du känner att du gör allt rätt och försöker ditt hårdaste och skalan bara vann budge. Jag vet förr i tiden när jag slog en platå det blev så dåligt för mig att jag vanligtvis gav upp och fick tillbaka allt jag förlorade.

Jag var så stolt över att faktiskt slå det den här gången och råd från förebyggande var ovärderligt särskilt när det gällde motion och öka min träningspass. Jag hade blivit lite självklar med mina träningspass och tränaren Chris Freytag uppmuntrade mig att öka min kardio sessions varaktighet och intensitet.

Jag tror att du också ser ekon av psykologens råd i min inställning, eftersom det är lite lättare på mig själv och accepterar att jag inte alltid måste vara perfekt när jag gör dessa stora livsstilsförändringar.

Kolla in hela artikeln här!

DISCLAIMER: INFORMATIONEN SOM INNEHÅLLS PÅ ELLER GIVAS AV DENNA WEBBPLATS ÄR ENDAST FÖR ALLMÄN KONSUMENTSTÖD OCH UTBILDNING ENDAST OCH ÄR INTE SOM ÄR ATT ÄR OCH ÄR INTE EN SUBSTITUT FÖR PROFESSIONELL MEDDELANDE. SÖK ALLTID RÅDET FÖR DIN FYSIKARE ELLER HÄLSOVERHÅLLSFÖRSÄLJARE Innan du börjar ett diet eller ett övningsprogram. ANVÄNDNING AV DENNA WEBBPLATS OCH NÅGON INFORMATION SOM INNEHÅLLS PÅ ELLER GIVAS AV DENNA WEBBPLATS, ÄR PÅ DIN EGNA RISK OCH ÄR ANVÄNDAS PÅ EN ‘SOM ÄR GRUNDLÄGG’ UTAN NÅGON REPRESENTATIONER ELLER GARANTIER.
träningsprogram viktminskning Busting genom en viktminskning platå