träning viktnedgång Bullies ritade en kniv hos min son

hur man går ner i vikt Bullies ritade en kniv hos min son

Tahir Hussain sa att hans 13-årige son Binyameen, hade blivit psykiskt och verbalt överfallen av en äldre elev och att han ens hotades med en kniv i sina tidigare gymnasier.

Hussain sa att han vid flera tillfällen hade kontaktat St Wilfrids högskola för akademi och hade rapporterat två fall till Ofsted och polisen.

En talesman för Lancashire-polisens bekräftade tjänstemän var medveten om situationen och hade talat med båda killarna som berörs, men efter att ha hittat inga bevis på en kniv bestämde sig det att det var en sak för skolan. Ofsted bekräftade också att det hade kontaktats.

Hussain sa: ‘Min son var i toaletten och en äldre student tog ut en kniv och visade det för min son. De verkar försöka borsta den under mattan så att de inte behöver hantera det.’

Hussain sa att han och hans fru såg sin son löst intresse för saker han en gång älskade, gå ner i vikt och bli inåtvänd.

De tog till och med honom till olycka och akut på Royal Blackburn Hospital två gånger när han var fysiskt sjuk och skakade vid tanken på att gå till skolan.

Binyameen har nu missat sex veckors skolan och herr Hussain försöker hitta honom en plats någon annanstans.

Hussain sa: ‘Min son har förlorat en halv sten på sju veckor. Det här har gjort honom sjuk och under lång tid visste vi inte vad som var fel.

‘Han var för rädd för att berätta om mobbningen och vi var oroliga för att han hade ett hälsoproblem.

‘Han sa så småningom till oss och vi gick genast till skolan men de vann bara inte’.

En talesman för St Wilfrid sa: ‘Skolan har proaktivt spelat in och hanterat denna fråga i alla skeden.

‘När polisen blev involverad sa de till skolan att de var nöjda med att vi hade tagit saken mycket allvarligt och var nöjda med våra handlingar i samband med frågan.
träning viktnedgång Bullies ritade en kniv hos min son