snabba dieter Buffalo News

kosttillskott viktminskning Buffalo News

Ät rätt och du kommer att gå ner i vikt yada, yada, yada.

Om du är som de flesta människor har du hört den sången om och om igen. Och ändå när du vill gå ner i vikt, gör du inte. Överallt ropar alla, ‘gör det här’, och du gör det och förlorar fortfarande inte pund.

Så ofta som jag säger att frukter och grönsaker räknar, har jag aldrig tittat på vilka som har höga nivåer av flavonoider eller mikronäringsämnen. Livsmedel som är högst i dessa inkluderar bär, särskilt blåbär persilja, lök och paprika, med en superkoncentration som också finns i grönt te. Även rött vin innehåller några flavonoider.

Vissa experter tycker att dessa super näringsämnen är en av de främsta drivkrafterna för hälsan i de växter vi äter, teet vi dricker och vinet vi sippar.

Nyare forskning tittade på studier av vårdpersonal, läkare och sjuksköterskor, män och kvinnor som följdes i mer än 25 år. Detta är inte ditt tvärsnitt av den amerikanska befolkningen, och det är viktigt att komma ihåg.

Dessa människor är mindre benägna att röka, och är mer benägna att äta rätt, träna och fortsätta att ändra sina hälsopraxis baserat på vad de har lärt sig över tiden.

Denna grupp hälsovårdspersonal höll dagböcker om hur mycket de vägde och vad de åt livsstilvanor följt sedan 1986, länge.

Det visade sig att människor som drack grönt te och åt mat som var höga i flavonoider bär, äpplen, apelsiner, lök verkade väga mindre. Detta var efter att ha kontrollerat för andra hälsovanor.

Det ledde inte till en stor skillnad i vikt, bara några pund här och där. Men vem har inte velat tappa några pund här och där? Även en liten viktminskning hos många människor kan minska risken för hjärtsjukdom, stroke, cancer och högt blodtryck.

I Wisconsin, mitt hemland, äter människor mindre än två koppar grönsaker och en kopp frukt per dag. Det är ypperligt. Vi kan ge läppservice till att äta frukt och grönsaker, men vi följer inte våra egna råd.

När det gäller kosttillskott spenderar vi amerikaner mer än 20 miljarder dollar om året.

Min spinn: Denna studie visar oss igen att frukt och grönsaker är vägen att gå.

Tänk inte på att ett industriellt tillskott som innehåller flavonoider kommer att ersätta god, fast mat.
snabba dieter Buffalo News