rasa i vikt Buffs sätta i arbetet för att hålla sig frisk

tips gå ner i vikt Buffs sätta i arbetet för att hålla sig frisk

LOS ANGELES När han anställdes i december 2012 för att coacha Colorado fotbollslag, sa Mike MacIntyre att en av de kritiska byggstenen till hans program skulle vara hur spelarna gick under de första 18 månaderna i sitt styrka och konditioneringsprogram.

MacIntyre såg Buffs saknar kärna och lägre kroppsstyrka när han tog över. Han såg också för många linemen på båda sidor av bollen spelar för tungt och i form vid en konferens där snabbhet och friidrott är i topp.

MacIntyre anställde Dave Forman för att fungera som chef för sportprestanda. Forman hade arbetat för MacIntyre i San Jose State efter att ha klippt tänderna i affärer på sin alma mater James Madison, USC, Ole Miss, Sacramento State och Stanford. MacIntyre tyckte om Forman s strategi som fokuserade på funktionell styrka och hastighet. Det fungerade underverk när det gällde att hålla spelarna friskare.

Programmet passerade nyligen 18 månadersmärket och MacIntyre sa att han är nöjd med de framsteg som Buffs har gjort för att omvandla sina kroppar. CU är slated för att börja falla läger i MacIntyre andra säsong som tränare lördag. Säsongen börjar 29 augusti i Denver mot Colorado State.

‘Jag tror att du alltid vill fortsätta förbättra, men jag tror definitivt att vi har gjort stora framsteg på det området,’ sa MacIntyre.

‘Jag tror att du kommer se mer frihet och snabbhet överallt på fältet. Ibland kan det inte vara ‘Wow’, men jag tror att vi kommer att göra fler spel i specialteam och förhindra fler spel. Jag tror det är där du kommer att se det bara övergripande lagstyrka, snabbhet och slutförmåga, våra säkerhetskopior är bättre. Jag tror att vi har gjort stora, stora framsteg där. ‘MacIntyre pekade på sina linemen som de bästa exemplen på var programmet har påverkat. Han sa att offensiva linjer som Daniel Munyer och Kaiwi Crabb, båda troliga nybörjare den här säsongen, är i mycket bättre form nu än de var när han först såg dem på fältet i början av vårbollen 2013.

Detsamma gällde hans defensiva linje och MacIntyre utmanade dem att gå ner i vikt före början av förra säsongen. Spelare som defensiva tacklar Josh Tupou och Justin Solis svarade på utmaningen och blev mycket bättre förra säsongen. De räknar med att bli ännu bättre den här säsongen efter ett år av träning efter deras viktminskning.

MacIntyre sa att två unga defensiva ändar har kommit långt sedan de gick med i programmet för ett år sedan i sommar. Sophomore Jimmie Gilbert och redshirt freshman Derek McCartney båda gick med i programmet som väger ca 200 pund. MacIntyre sa att Gilbert är 230 pund och McCartney är upp till 242 på väg till fallläger nästa vecka.

MacIntyre förutspådde Forman s strategi för styrka och konditionering skulle dramatiskt minska skador på CU. En säsong är en liten provstorlek, men det verkar verkligen ha fungerat i sitt första år i Boulder.

Enligt sportinformationsavdelningen förlorade CU-spelare som regelbundet listats i de två djupdiagrammen totalt 274 matcher under årstiderna 2010, 2011 och 2012, i genomsnitt 91 spel per säsong. Förra säsongen trimmades antalet till 23.

Formans närmande hindrar inte nödvändigtvis mer allvarliga och oförutsägbara skador som tornade ledband och brutna ben, men det verkar som att göra underverk i begränsande skador som drabbade hamstringar och andra muskler.

‘Jag har sett en stor skillnad i hur många killar som inte har skadats denna offseason och den här säsongen’, säger senior militären Juda Parker. ‘Jag tror att det har betalat stora utdelningar för oss att hålla killar på fältet.’

MacIntyre sa att styrkan vinster och övergripande förbättringar som spelarna gjort under de senaste 18 månaderna kommer att dyka upp på speldagen på subtila sätt, men de har potential att göra stor inverkan på resultattavlan.

‘Hur det uppstår bryter du en spets eller gör ett spel där nere på kickoff eller du går igenom på tredje och 2 så det är inte fjärde och en halv gård, ryggstöden faller fram mer, defensiva linemen finish håller av ett block och en kille skimrar bättre, säger MacIntyre. ‘Defensivt trycker du på fickan lite bättre. På det öppna fältet bryter de inte en armhandtag. Det är en kulmination. Röd zon och tredje nedgångar, du går från ett lag som gav upp 40 procent i det här området till du går ner till 37 eller 36 procent. Plötsligt tar det 10 poäng från styrelsen. ‘

Font ResizeReturn to Top

Vi förbehåller oss rätten att ta bort eventuella kommentarer som bryter mot våra grundregler, är spammy, NSFW, ärekränkande, oförskämd, hänsynslös till samhället etc.

Vi förväntar oss att alla ska respektera andra kommenterare. Det är bra att ha meningsskiljaktigheter, men det finns ingen anledning att agera som en ryck.

Använd dina egna ord (kopiera och klistra inte från någon annanstans), var ärlig och låtsas inte vara någon (eller något) du är inte.

Vårt kommenterande avsnitt är självpolicy, så om du ser en kommentar som bryter mot våra grundregler, flagga den (musen längst till höger om kommentarens namn tills du ser flaggssymbolen och klicka på den), då ska vi granska Det.
rasa i vikt Buffs sätta i arbetet för att hålla sig frisk