lchf viktnedgång BurnAlong meddelar idag vinnaren

gå ner 5 kg snabbt BurnAlong meddelar idag vinnaren

Amerika har röstat, och resultaten är in för de bästa personliga tränare och fitnessinstruktörer av 2017, samlade av BurnAlong.America har röstat, och resultaten är för de bästa personliga tränare och fitnessinstruktörerna från 2017. BurnAlong världsledande lokala samhälle fokuserad online video fitness och wellness plattform accepterade nomineringar från hela landet, fråga människor du känner någon som bör belönas för sitt hårda arbete för att hjälpa människor att bli friskare? var fantastiskt att se var djupt lokala utbildare och instruktörer över hela landet. är verkligen rörande människor och omvandlar liv, säger Daniel Freedman, co VD för BurnAlong. flyttade helt enkelt läsansökan efter testimonial. en stor lektion här för folk som vill komma igång och börja sin träningsresa, säger Mike Kott, koncernchef för BurnAlong. behöver inte kändisinstruktörer från Hollywood för att få resultat. Faktum är att du är mer sannolikt att lyckas med en lokal instruktör som du faktiskt kan interagera med, vem kan lära dig om dig, din historia, dina mål och jobba med dig. 2017 vinnare av America Favorite Trainer är: Monte Sanders från MBS Fitness Lab som ligger i Maryland.to Monte! Den djupa inverkan Monte har på människor i person och online framgår av de rörliga nomineringar som översvämmade in från hela landet. Oavsett om det är en ung idrottsman som tränar för att kombinera, eller en 65-årig som vill gå ner i vikt och släcka diabetesmedicin, talar Monte klasser och motivation till och ger resultat för dem alla, sade Daniel Freedman. Sanders sa, ödmjuk och hedrad att få detta pris. Jag ger Gud allt tack och lov för hans tjänst, nåd och barmhärtighet. Det här är för alla klienter som tror på vår filosofi (Mind Body Spirit) och för allt jag påverkat på vägen. Sonja Steward från 5280Fit, som ligger i Highlands Ranch, Colo. JoanieFit från JoanieFit, som ligger i Wilmington, Del. Fawn Cronin från Fawn Heart Cronin i Duxbury, Mass. Marydawn Taggart från Maddog 5/1 Revolutionary Fitness i St. Joseph, Mich. Codi Thompson från Shake It With Codi ligger i Burleson, TX. Darrick Bourgeois från CrossFit RE ligger i Seattle, Wash. Karla Myrick från ZI Zen ligger i Portsmith, Va. Champ Owens från ChampWorkouts i Washington, DC. Och jag måste tacka för att han är friskare och bättre än jag var för 20 år sedan. att förlora 15 kg kände en klump i mitt bröst så hans program räddade mitt liv. har förändrat mitt liv på så många sätt. Jag har förlorat 45 pund och har kunnat hålla bort det. Jag har blivit en självsäker och frisk person. Han uppmuntrar oss genom varje träning att vara vårt bästa,
lchf viktnedgång BurnAlong meddelar idag vinnaren
inte bara fysiskt, men mentalt och andligt. av hans träning har jag återställt mitt normala blodtryck tillbaka och jag är inte längre före diabetiker. Jag blev 50 år började jag få oönskad vikt. Jag förstod vad som hände. Jag försökte olika viktminskningsalternativ men klarade inte med dem. Min syster började träna med Monte Jag gick med henne på denna resa. Ursprungligen hävdade jag det! vid den 3: e veckan började jag se fram emot det. Jag började förvandla. Kläder passar annorlunda, jag såg BRA! Han är min coach och min vän för livet. Bra miljö att träna utan gymtimidation. På det värsta av dagen, arbetar ut med Heather får du glömma någon stress i livet och känner att världen är din att erövra. är den mest motiverande, galen och pumpar upp dig som hon aldrig ger upp på dig person. Hon kommer att arbeta med dig ändra om skador kommer att du skratta och gråta allt medan du hjälper dig att vara den bästa du. Hon gör att du vill gå tillbaka för mer. är en bra motivator. Hon förklarar korrekt teknik för att undvika skador. Hon är optimistisk och har rätt att träna med dig. Hon har hjälpt mig att hålla mig fokuserad och jag har tappat 20 kg på hennes passform. berör och förändrar så många liv, är hennes förmåga att driva varje person i klassen beundransvärd. Hon fortsätter att ändra sin träning varje klass och utmanar sina medlemmar att göra sitt bästa. Hon behandlar bara kroppen, hon behandlar också sinnet och andan. Så du gör! är en bra tränare med massor av energi. Hon är bara galen nog för att göra våra arbetssaker roliga och utmanande. Hon skjuter mig alltid för att vara lite bättre än den sista träningen. man och jag har tränat med Joanie i flera år. Hon är en fantastisk motivator och otroligt optimistisk och stödjande. (Och som en 60+ person har jag behov av att de flesta tränare ignorerar.) Hjälpte mig genom pre, graviditet, under och efter graviditets träning och hennes träningspass är alltid effektiva och hon vet när och hur man byter upp saker. Hon håller med de senaste nyheterna om kropp, fitness och välbefinnande, inte bara med motion och nutrition utan även över hela hälsa och välbefinnande. Mycket effektiv tränare! är den mest fantastiska tränaren och den fantastiska personen. Hon är så otroligt motiverande och driver dig till en nivå som du visste att du någonsin kunde nå. Jag hade förlorat min 5-åriga brorson till en sällsynt barndomscancer, jag hade förlorat mitt jobb 2 veckor före det och jag var väldigt överviktig. Min svägerska bad mig att göra det med henne efter semestern och jag var tveksam men anmälde mig. Lite visste jag vilken inverkan Marydawn skulle ha på mig i mitt liv. Det var så utmanande och jag var så öm i veckor och månader. Men långsamt föll punden inte bara på min kropp, men det gjorde också vikten i mina tankar. Jag började känna mig mer som college atleten som jag brukade vara och såg lite lycka på alla delar av mitt liv. Jag har sedan förlorat omkring 50 pund kvinna. hon ständigt bemyndigar, ständigt stöder och ständigt utmanar inte bara sig själv utan alla som går in i sin studio. Maddog får alla att känna sig som en idrottsman och gör det säkert att gå lite längre utanför din komfort, något med styrka och en ja-attityd. Hon är en skön kvinna som förtjänar detta med allt hon ger varje dag till var och en av sina kunder. inspirerar människor varje dag att arbeta konsekvent för att hålla sig frisk och stark. Hon når ut till alla storlekar och former för att stärka sitt värde. Instillar förtroende och engagemang genom att stödja alla träningsaktiviteter i hennes samhälle. fängslande och spännande. Hon driver dig för det bästa. Ökar din energi bara helt enkelt runt henne. har bokstavligen förändrat mitt liv. Hon var anledningen till att jag någonsin brydde sig om vad jag satte i min kropp, vilken mat jag åt Nu är jag 3 år senare och har förlorat ca 60 kg. Jag älskar mitt nya liv! låt mig bara säga att gå ner i vikt efter att ha ett barn verkligen är inte så lätt som jag trodde. Jag hade min son och till och med ett år efter att jag fortfarande lyckades få allt detta på mig. Har gått i ca 2 1/2 år och är glad att säga jag ner till 135 kg. Bra på så många sätt. och hans fru BeckyJo är ett par av de bästa människorna någonsin. De fokuserar på att älska människor, ta hand om varje medlem i deras gym som familj. De är så roliga och har visat mig de mest fantastiska resultaten. han förvandlade mig till en annan man. Han förändrar mitt liv och jag älskar det. Hon ger sin klass så mycket motivation och uppmuntran. Hon är så här i hennes vardag, och inte bara i klassrummet. engagemang för att hjälpa andra att uppnå en balans i sinnet, kroppen och andan är till skillnad från ingen annan. häller verkligen allt sitt hjärta och sin själ för att få andra att leva först. Hon är en fantastisk fitnessinstruktör som ger en glad ande till varje träningspass. sätt som han inspirerar och driver sina kunder bortom sina gränser är fantastiskt. Men vad ännu större än det är det faktum att han bryr sig om varje person som han kommer i kontakt med. Han är en utmärkt motivator, ledare och tränare men en ännu bättre person! Är en underbar online-tränare och håller hela laget engagerat. förmåga att motivera och binda en grupp människor är oöverträffad inom detta område. Hon har hjälpt mig att bilda mig i den bästa versionen både fysiskt och mentalt. Jag är tacksam varje dag att Josefess finhet har blivit en del av mitt liv. Party Fit är en fantastisk träning som har förändrats så många kvinnor lever och bemyndigade dem genom dans och motion kombinerat. Vi har alla en boll samtidigt som vi får ett underbart träningspass. för bästa tränare 2018 öppnas i mars. Medlemmar kan ta klasser online från hundratals lokala gym, studior och wellness-proffs. De kan ta lektionerna ensam eller i privata sessioner med upp till tre vänner som de bjuder in. BurnAlong är centrerad på att människor är mer motiverade att faktiskt träna eller följa hälsoplaner hemifrån eller på kontoret när de stöds av de människor de känner och litar på, snarare än främlingar.
lchf viktnedgång BurnAlong meddelar idag vinnaren