kalorier gå ner i vikt Bulldogs makt över North Dakota för sjunde

kalorier isbergssallad Bulldogs makt över North Dakota för sjunde

Sophomore goaltender Hunter Shepard gjorde 33 sparar och hjälpte nr 14 rankade Bulldogs holdNo. 7 North Dakota till 1 till 8 på power spelar i en 5 3 NCHC seger spelad före en publik på 6,372 på Amsoil Arena. Av Shepards 33 sparar kom 12 under dödande kraftspel. Han gjorde sex sparar på sex skott under Fighting Hawks ‘fyra misslyckade kraft spelar under den tredje perioden. rematch ikväll. ‘I kväll var han fantastisk för oss. Han gjorde några helt sensationella sparar för oss,’ sa UMD sophomore wing Joey Anderson om Shepard. ‘När du vet att du har en målvakt där ute som kan hjälpa dig när du är i trubbel, hjälper det oss att vi bara kan gå. Vi kan försöka trycka och om de gör ett bra spel har vi Shepard där för att hjälpa oss och han gjorde det ett par gånger ikväll. ‘UMD, som är oslagad i sina sista sex matcher (5 0 1), var det inte för dåligt på maktspelet, avslutar 3 till 5 på manliga fördelar med Anderson, Junior Wing Parker Mackay och Sophomore Wing Riley Tufte scoring. Junior Center Peter Krieger gjorde en fördel som gick ut,
kalorier gå ner i vikt Bulldogs makt över North Dakota för sjunde
vilket gav seniorkaptenen Karson Kuhlman i Esko det enda ensamstyrka målet för natten för Bulldogs. ‘De gjorde jobbet igen,’ sa Bulldogs tränare Scott Sandelin om sina kraftspel. ‘Jag’ är verkligen inte nöjd med de fyra sanktionerna under tredje perioden. men (PK) gjorde ett jobbigt jobb. Blake Young var enastående ikväll, inte bara 5 på 5 men dödande. Han och Billy (Exell) gjorde ett bra jobb, alla mördare. ‘Bulldogs hoppade ut till en ledning på 3 1 under andra perioden tack vare sin högsta power-play-enhet. Krieger glömde ett skott under handske armen i North Dakota senior goaltender Cam Johnson precis som en Bulldogs power play utgått för att sätta UMD framåt 2 1. Mackay gjorde det sedan en två-måls fördel mindre än tre minuter senare genom att böja i ett Anderson-skott mitt i en fördel. nattens första mål 13:47 och 1:32 i lagets första power play när Anderson sneglade en puck förbi två Hawks straffmördare och över Johnson’s stick side axel. ‘Vi har gjort många justeringar under veckorna, sade Mackay om kraftspelet, som nu är 10 till 18 (55,6 procent) under de senaste fem matcherna. ‘Vi vet hur viktigt det är. Jag tror att killar lär sig hur viktiga specialteam ska få vinner och det visade ikväll. ‘Senior Trevor Olson, en Duluth-inhemsk,
kalorier gå ner i vikt Bulldogs makt över North Dakota för sjunde
slog matchen på 1 1 på Hawks power play nästan fyra minuter senare. Det var hans första mål på Amsoil Arena i fem försök med North Dakota och först i byggnaden sedan 25 februari 2012. På den dagen gjorde Duluth East senior 26 sekunder i en 4 2 seger över Elk River i en Semifinal Sektion 7AA.