jag vill gå ner i vikt byter behandling efter att ha varit i rullstol i 10 år

gått ner i vikt blogg byter behandling efter att ha varit i rullstol i 10 år

Fru Smiths dotter Amy sa: ‘Förutom hennes brist på rörlighet och självständighet lider hon också med ständigt smärtsamma muskelspasmer och extremt låga blodtrycksattacker som får henne att kollapsa och gör henne utmattad under resten av dagen .

‘Och vid allt detta kommer kunskapen att sakerna blir ännu värre och hon fruktar framtiden.’

Fru Smith, som är omhändertagen av sin man Steve, 51, har fått höra att hon kan ha privat stamcellsbehandling men det kommer till stor kostnad för 32 000 och är inte tillgänglig på NHS.

Amy sa: ‘Denna behandling är den första strålen av hopp som hon någonsin har fått. Alla andra potentiella behandlingar är endast inriktade på människor i de tidiga skeden av MS med minimal skada.

‘Som de flesta kan troligen förstå, är 32 000 ett ouppnåeligt belopp för vår familj, som aldrig har haft det bra.

‘Det enda sättet vi kommer att kunna ge mamma chansen att få sitt liv tillbaka är genom andras generositet.’

Familjen har lanserat en online-insamlingskampanj och hoppas att pengarna kan hittas i juni eller juli för att tillåta att behandlingen har börjat fungera och förbättrat tillståndet så att fru Smith kan dekorera sitt eget julgran något hon alltid älskade gör.

‘Det finns andra saker hon aldrig har chansen att göra, som att ta hundarna en promenad eller besöka mig i min lägenhet i Hereford, vilket är omöjligt för henne på grund av trappan. Det är också viktigt för henne att återfå sitt självständighet, även om det bara är i ringa grad, säger Amy.

‘Den som har träffat vår mamma vet att hon är en varm, kärleksfull, otrogen dam med ett hjärtat av guld och vi vill ge henne sitt liv tillbaka.

‘Sedan hon har diagnostiserats har hon tagit upp fyra barn och vi är alla så tacksamma för vad hon har gett oss.

‘Mamma har varit i rullstol för över 10 år nu, men har aldrig gett upp hopp och har alltid varit en glad positiv person. Så snälla, hjälp oss att göra detta hopp till en verklighet för henne.’
jag vill gå ner i vikt byter behandling efter att ha varit i rullstol i 10 år