hur många kalorier är ett kilo Byter saker för att få viktminskning tillbaka på rätt spår

mat för att gå ner i vikt Byter saker för att få viktminskning tillbaka på rätt spår

Klicka igenom för att läsa om att förlora de första 100 pund eller klicka på länkarna nedan för att läsa om de nya utmaningarna.

Lisa träffade hennes mål att förlora 100 pounds vid hennes 40-årsdag, men kampen fortsätter. Klicka igenom för att läsa om att förlora de första 100 pund eller klicka på länkarna nedan för att läsa om de nya utmaningarna.

16 mars 2011Mar 16, 2011För den kommande veckan handlar allt om 3s.

2 mars 2011Mar 2, 2011 Jag är stressad!

16 februari 2011Februari 16, 2011Alla den här veckan fortsatte jag att tänka: ‘Det verkar som om jag valde fel vecka för att försöka gå ner i vikt.’

9 februari 2011Februari 9, 2011 Jag försökte skriva i det här rummet ungefär en månad sedan och fick tre punkter i det innan jag gav upp. Jag känner bara som att jag säger samma saker om och om igen och inte gör några riktiga förändringar som stannar. Men allt jag kan göra är att försöka igen och fortsätt att försöka tills jag kommer ut ur rutan.

12/22 / 10Göra upp för ett hälsosamt nytt årGår upp för ett hälsosamt nytt årThere är inget magiskt i januari först, men det finns något tilltalande om att börja nyttår med hälsosamma nya mål i åtanke.

11/10 / 10Gå tillbaka till gymmet efter en lång frånvaroGå tillbaka till gymmet efter en lång frånvaroJag sa någonting till mina vänner i veckan som jag inte hade medvetet erkänt förrän orden var borta från min mun var jag generad att gå tillbaka till gymmet .

10/28 / 10Varför jag är arg på Maura Kelly Varför är jag arg på Maura Kelly Hur har vi kommit till en punkt där kroppsstorlek och form är så överväldigande faktorer för att bestämma en person som är värd?

10/20 / 10Går bakåt för att gå framåtGår bakåt för att gå framåtJag återställer min ‘Få tillbaka på spår!’ månad att börja idag. För att synkronisera med en kalendermånad trodde jag förmodligen att saker och ting borde ha planerat att vara mycket strikt med min kost när jag hade en massa speciella tillfällen som kom upp.

10/13 / 10Känna bekvämt med det grå området mellan att vara på och av en dietGöra bekvämt med det grå området mellan att vara på och av en dietDenna vecka var definitivt en blandad väska så långt som att hålla fast vid min matplan. Syftet med denna kamp är att anbringa skulden för den röra som vi kallar nationens finanser

Krigets punkt är inte land eller makt. Vad är det bästa alternativet för dig och din make?

Äktenskapspar har valet att lämna in sina skatter gemensamt eller separat. Vad är det bästa alternativet för dig och din make?
hur många kalorier är ett kilo Byter saker för att få viktminskning tillbaka på rätt spår