hur går man ner i vikt snabbt Burnley mamma vinner bantningspriset

träning viktnedgång Burnley mamma vinner bantningspriset

Två mamma sa: ‘Jag kunde inte tro det när alla röstade mig som’ Miss Slinky ‘. Jag har inte känt mig ‘slinky’ eftersom jag har mina barn, men tack vare Slimming World är jag igen, och det känns bra.

‘Jag har alltid tänkt på jul som årstid för att klä upp sig i något vackert och gnistrande,
hur går man ner i vikt snabbt Burnley mamma vinner bantningspriset
men jag kände mig inte säker på att ha på sig något sådant och var tvungen att undvika vissa affärer och stilar på grund av min storlek också.

‘I år kommer jag att ha mycket roligt i den perfekta festklänningen, för nu kan jag handla var som helst och jag vet att jag kan hitta något som ser ut och känns bra.’

Sarah har gått från 12: e 10: e till 9: a på bara några månader.

Hon sa: ‘Med Slimming World följer du inte en diet tillfälligt och sedan går tillbaka till dina gamla vanor när du kommer till den vikt du vill vara.

‘Jag har en helt ny livsstil nu. Jag har lärt mig hur man gör läckra och fyller hälsosam mat och jag känner mig aldrig berövad för att jag fortfarande kan ha ett glas Tia Maria eller en choklad om jag gillar det.

‘Jag’ är mycket mer aktiv också jag älskar att gå till gymmet och långa familjen går. ‘

Konsulent Caroline Griffiths sa: ‘Vid Slimming World lär medlemmarna sig om att göra de hälsosammaste valen och hur man klarar av utmaningar som tidigare tidigare kan ha kastat dem, naturligtvis som julmat eller fest.’
hur går man ner i vikt snabbt Burnley mamma vinner bantningspriset