gå snabbt ner i vikt Butiksbutiker är bra för nya föremål och återvinning gamla

gå ner 5 kg snabbt Butiksbutiker är bra för nya föremål och återvinning gamla

FAIRBANKS onsdag är National Thrift Shop Day. Det här är en bra dag att spara pengar genom att köpa secondhand. Kläder, möbler och hushållsartiklar är bra exempel på produkter du kan hitta och köpa billigt från butiksaffär eller rabattbutiker.

Vi har tur att ha ett stort utbud av sparsam butiker samt sändningsaffärer i Fairbanks. De har kvalitetsprodukter och priset kommer att spara pengar.

För det gångna året har jag varit på strävan att gå ner i vikt och ha lyckats med det. Resultatet har varit en tom garderob och också ett behov av en rad olika storlekar som jag har gått ner i vikt.

Jag har hemsökt de flesta av våra lokala sparsamhetsbutiker och sändningsbutiker för att hitta bra prissatta kvalitetskläder och har gjort ett bra jobb att hålla mig väl klädd till ett fyndpris.

Samtidigt har jag återvunnit mycket av mina gamla kläder till vänner, sändningsbutikerna och våra lokala butiksaffärer.

Vi vet alla vad som kan köpas till ett lägre pris i en butik. Vi vet vad vi borde och borde inte köpa baserat på produktens säkerhet och säkerhet. Men hur kommer alla bra varor här i första hand? Mycket av det kommer från dig.

Mantra för den gröna generationen reduceras, återanvänds och återvinns. Säkerhetsbutiken fokuserar på tanken på återanvändning. När jag går till överföringsstationen ser jag ofta kläder i pilarna i dumpstersna. Tanken på allt det bortkastade tyget boggles mitt sinne.

Mina föräldrar uppvuxit under depression och jag vet att det har format mitt tänkande om slöseri av något slag. Min mamma skulle aldrig ha slängt någon bit av användbar tyg och skulle ha sparat blixtlås och knappar ur färgade och slitna kläder.

Det är klart att vi har ändrat hur vi köper och bär kläder. Den genomsnittliga amerikanska köper minst dubbelt så många plagg som de gjorde för 20 år sedan.

Kläderna går ur stil, det är färgat eller vi ändrar oss helt enkelt om vi gillar något.

Detta resulterar i i genomsnitt 70 pund kläder, linne och textilier som vi varje år slänger bort årligen. Endast 15 procent av kläderna återvinns, men vi återvinnar 72 procent av tidningarna och 50 procent av aluminiumburkar.

Det är klart att vi måste öka vårt spel när det gäller återvinning av kläder.

Det första steget är alltid att städa ut våra garderober. Sortera kläderna och bestämma var de behöver gå. Sortera kläderna i väldigt bra kläder, användbara kläder och de saker som behöver slängas.

I mitt hus är de riktigt färgade och tatterade grejerna återställda som rengöring och garmentkorgar. Vi har väskor med kläder,
gå snabbt ner i vikt Butiksbutiker är bra för nya föremål och återvinning gamla
vad gör vi nu?

Var noga med att slutföra cykeln genom att leverera de återförsäljningsbara plaggen till en av våra lokala butiksaffärer eller en sändningsaffär.

Tänk på att dessa sparsamhetsbutiker använder några av de pengar som erhållits från dessa donationer för att stödja lokala aktiviteter för lokalbefolkningen.

Så om du donerar till högskolans lagers garage eller de butiker som finns i våra samhällen, tjänar du inte bara lokala aktiviteter, du håller de kläderna ut ur spillflödet.

ArtiklarPopulation avtar i Alaska och Fairbanks, år 2017Fairbanks man dödade, ungdom skadad i två fordonskollision på Parks HighwayTroopers: 2 hittade döda på campground identified3 personer hittade döda i parkerade utanför Alaska hotelKodiak Jack s får nytt namn, nya ägare, stilla off limits för soldaterRolled tankfartyg spilled 800 gallons bränsle kan äventyra Tanana RiverDriver av tillflyktsbil i Kavairlook döda dömdArmy tanker spill bränsle efter rulla på Richardson HighwayFairbanks företag rädda effekten av Trumps pålagda ståltullarRandy Smith studenter protesterar våldsvåld, skolstyrelsen diskuterar säkerheten
gå snabbt ner i vikt Butiksbutiker är bra för nya föremål och återvinning gamla