går inte ner i vikt lchf Budgethöjning för förare utan bil och NHS

viktminskning lchf Budgethöjning för förare utan bil och NHS

Nästa onsdagens budget sitter tungt i söndagspapporna.

Sunday Telegraph rapporterar att kansler Philip Hammond kommer att meddela en löneskostnad för sjuksköterskor efter att ‘böja sig för press’ från konservativa parlamentsledamöter och skåpkollegor.

I ett kommentarsedel säger papperet: ‘Herr Hammond verkar slutligen ha uppmärksammade samtal för att börja erbjuda en ekonomisk vision för landet, men hans största test kommer att leverera det.’

Skriva i Sunday Mirror, säger skuggkansler John McDonnell, att Hammond måste leverera en budget som lindrar det som han beskriver som ‘nödsituationen’ som sker i offentliga tjänster.

Han säger att det måste utformas för att förbättra de många människornas liv och inte bara ett försök att rädda jobbet från Hammond och premiärministern Theresa May.

Childminder-krisen? Observeren rapporterar att mer än 1000 barnmorskor och plantskolor har gått i affärer sedan den konservativa regeringen valdes 2015 med ett löfte om 30 timmars gratis barnomsorg för arbetsföräldrar.

Ofsted-figurerna erhölls av Arbetsmarknadsfacket, Tracy Brabin, som säger att de visar ‘ett system i kris’.

Hon anklagar ministrar för att inte finansiera systemet tillräckligt.

Regeringen har sagt att den har uppfyllt sitt åtagande att fördubbla fri barnomsorg till 30 timmar i veckan.

The Irish Times ser på arv av Gerry Adams, efter att han meddelade att han stod som president för Sinn Fein.

Det skriver att ingen kan förneka den inverkan han har haft på Irland om de ser honom som en republikansk hjälte eller ett monster.

Papperet säger med avgången av Adams och Martin McGuiness död, två ‘kultliknande’ siffror lämnar det irländska politiska scenen.

Moderna munkar Och Sunday Telegraph rapporterar om en grupp benediktiska munkar som har en modern makeover.

Historien om ombyggnaden av Ampleforth Abbey i North Yorkshire illustreras av ett foto av en munk som slingrar runt klostergrunden på en miniscooter. BBC är inte ansvarig för innehållet på externa webbplatser. Läs om vårt förhållningssätt till extern länkning.
går inte ner i vikt lchf Budgethöjning för förare utan bil och NHS