går inte ner i vikt Byte av socker kan ge fördelar på bara några dagar

ner i vikt snabbt Byte av socker kan ge fördelar på bara några dagar

Prenumerationer Gå till Prenumerationscenter för att hantera din: My ProfileA-studie, ledd av Dr. Robert Lustig vid University of California, San Francisco, kopplar socker till metaboliskt syndrom ett kluster av förhållanden, inklusive ökat blodtryck, höga blodsockernivåer, överskott av magefett och onormalt kolesterol. Läs hela studien publicerad i fetma här ‘Vi märker att dessa patienter med metaboliskt syndrom har högre frekvenser av hjärtinfarkt och stroke, och de’ är mer benägna att dö tidigare. Därför är [socker] giftigt i den meningen,
går inte ner i vikt Byte av socker kan ge fördelar på bara några dagar
‘förklarade Dr. Peter Lin, som bidrar till CBC Radio s Early Edition-program i British Columbia. Han var inte en del av studien. Hur ‘giftigt’ är socker? Lägre sockerintag till mindre än 5% av de dagliga kalorierna, WHO SaysTraditionally, hälso- och sjukvårdspersonal har rekommenderat patienter med dessa symtom att helt enkelt gå ner i vikt genom bättre kost och motion. rådgivning ringer fortfarande sant idag, denna forskning tyder på att patienter kan uppnå resultat snabbare om de riktar sig till deras sockerförbrukning i synnerhet lin sade. resultat på bara 9 dagar studien undersökt 43 fetma barn mellan åldern nio och 18 år. forskare ersatte den söta livsmedel i varje barns diet med stärkelsemjölk, samtidigt som den totala kalorierna hålls samma. Diabetesföreningen vill ha skatt till sugarydrycker i Kanada ‘Hela målet var att de inte tappar vikt när de byter till kosten Det är bara de som tar bort socker för att se vad den effekten kommer att bli, förklarade Lin. ‘De märkte allt blev bättre.’ Blodtrycket minskade, kolesterolminskningen,
går inte ner i vikt Byte av socker kan ge fördelar på bara några dagar
förbättrad leverfunktionstest och jämn fastande blodsocker och insulinhalter i deras kroppar sjönk.