gå ner i vikt utan diet Bytande ingredienser smakade aldrig så bra

dietmat recept Bytande ingredienser smakade aldrig så bra

Från Life Beauty WeeklyMore >> Party makeup på 3 minuter eller mindreParty makeup på 3 minuter eller mindreA festligt party kräver lite mer smink än din dagliga svep av läppglans och det är förvånansvärt enkelt att liva upp ditt utseende och fortfarande vara ute genom dörren i en flash. En festlig fest kallar lite mer smink än din dagliga svep av läppglans och det är förvånansvärt lätt att liva upp ditt utseende och fortfarande vara ute genom dörren i en blixt. De 3 enklaste sätten att ta hand om ditt hjärta s hälsa De tre enklaste sätten att ta hand om ditt hjärtas hälsa Här är de tre första stegen mot att hålla ditt hjärta frisk i flera år framöver. Här är de tre första stegen mot att hålla ditt hjärta frisk i flera år framöver. God nutrition för en beach ready bodyGod nutrition för en beach ready bodyWe vill alla fastna de tummarna innan de träffar surfen i sommar, men det är mycket mer att få bikini redo än att stoppa av din favorit spin klass tre gånger i veckan. Vi vill alla fast upp th ose tummar innan du surfar i sommar men det är mycket mer att få bikini redo än att bara stoppa med din favorit spin klass tre gånger i veckan. Hur fixar över plockade ögonbryn Hur man fixar över plockade ögonbryn Välformade ögonbryn ramar hela ditt ansikte, men om du har tvunget ut för mycket, gör inte panik! Prova dessa skönhets tips och tricks för att få dina pannor tillbaka i form. Välformade ögonbryn ramar hela ditt ansikte, men om du har tvunget ut för mycket, gör inte panik! Prova dessa skönhets tips och tricks för att få dina pannor tillbaka i form.Embrace prostituering, och trivas på detEmbrace prostituering och trivas på det Oavsett om du arbetar ett skrivbord jobb från 9 till 5, återvänder till college för att få en examen eller målning för ett levande, förhalning kan leverera guld till dig. Om du jobbar på ett skrivbord från 9 till 5, återvänder till college för att få en examen eller målning för ett levande, kan förhalning leverera guld till dig. Från livet Skönhet WeeklyIt frestande att hoppa på den senaste dietbandwagonen i hopp om att gå ner i vikt snabbt. Men som du kanske vet från försök och fel, ställer kramdieter dig ofta upp för misslyckande. Tänk på det: Varje behandling som förbjuder din favoritmat (eller hela matgrupper) och gör det svårt att dela måltider med vänner och familj är i sista hand omöjligt att hålla fast vid tiden. Experter är överens om att det mest effektiva sättet att gå ner i vikt och hålla bort det är att göra smarta förändringar i dina vardagsvanor. Ett av de bästa sätten att göra detta är att byta ingredienser som tar ut högt fettinnehåll och högkalorie-ingredienser och ersätter dem med liknande smakprov sunnare alternativ. ‘Du är förvånad över hur många kalorier och fet gram du kan raka bort dina måltider och saknar något av dem ‘, säger Jason Graham, chef på Cal a Vie Health Spa nära San Diego. Kolla in Graham smart swaps nedan och gå ner i vikt lyckligt. Använd fettfri yoghurt för dips och dressings. Du kan ersätta vanlig,
gå ner i vikt utan diet Bytande ingredienser smakade aldrig så bra
fettfri yoghurt för gräddfil eller majonnäs i nästan vilket recept som helst. Tänk veggie dips, krämiga salladsdressingar eller påfyllningar för tacos, fajitas, chili och bakade potatis. Inte bara får du en smakfull smak med mindre fetthalt och färre kalorier. Yoghurt är också en bra källa till protein. Grekisk stil yoghurt fungerar bäst för att du kan doppa och som en toppning eftersom den är så tjock som surkräm. När du gör krämig salladsdressing, använd vanlig yoghurt. Bomullslinje för din midja: Ett par dockor (en kvart kopp) fettfri yoghurt innehåller cirka 30 kalorier, vilket sparar dig 93 kalorier och 11 gram fett jämfört med sur grädde.2. Byt ut fler äggvitorer för äggulor. Om du bakar eller gör frukost, använder du äggvitor i stället för hela ägg kan det sänka fettinnehållet i dina favoriträtter. En bra riktlinje för recept: Byt två äggvitorer för varje helt ägg, säger Graham. Till exempel, istället för en tre äggomell eller äggröra, använd ett helt ägg och fyra äggvitorer. När du bakar, ersätt dock inte mer än hälften av antalet ägg med äggvitor för bästa resultat. Bottenlinjen för din midja: Äggvita har nollfett och endast 17 kalorier (men behåller fortfarande hälften av proteinet i ett helt ägg). Det betyder, för varje äggula du kasta, skär du nästan 5 gram fett och 57 kalorier.3. Alternativ äppelmos för olja eller förkortning. Många bröd- och dessertrecept kallar för vegetabilisk olja eller förkortning, två dietkatastrofer. Men du kan få din tårta (eller muffins eller kakor) och också gå ner i vikt! Hemligheten: Var hälften av oljan eller förkortningen för osötad äppelmos. Till exempel, om ett tårta recept kräver 1/2 kopp olja,
gå ner i vikt utan diet Bytande ingredienser smakade aldrig så bra
blanda i endast 1/4 kopp olja och 1/4 kopp äppelmos. Det kommer att vara lättare men ändå uppfylla de höga kraven på dina diskriminerande smaklökar.