gå ner i vikt med 5 2 dieten Bulletproof kaffe får ett skott av smoothie glans

träningsprogram viktminskning Bulletproof kaffe får ett skott av smoothie glans

Jag älskar kaffe. Min standardbeställning är enkel: kaffe med mjölk, inget socker. Jag går inte in i milkshake-land eller över sötade chokladtypsdrycker med vikar av fluffig vispad grädde.

Så när bulletproof kaffe brukade vara en mugg av joe blandad med smör blev trendig för några år sedan, var det ett problem för mig. Varför röra med 30 år med enkelt kaffe att dricka perfektion?

Förespråkarna hävdade att bullerbeständigt kaffe hjälpte dem att gå ner i vikt (jag var skeptisk), och det gav dem mer energi (det var inte koffeinpunkten?). Och sedan försökte jag det: det var rent läckert, lusciously creamy. Varför inte PR folks leda med det?

För dig som inte har provat bulletproof kaffe är det i huvudsak varmt kaffe blandat med en sked av kokosnötolja eller ghee (klarat smör) tills hela blandningen blir krämig blekbrun, när oljan emulgerar i kaffet. Vanligtvis tillsätts en liten vanilj eller kanel.

I grund och botten är det gräddigt kaffe, utan kräm och en kokosnötsmak underton. Det appellerar till mjölkfri och paleo-massan för att vara säker, men ärligt talat, alla som älskar kaffe borde prova det minst en gång. (Tips: var väldigt var försiktig när du blandar heta vätskor i en mixer.)

Tänk nu att ditt kollisionsskyddande kaffe och din favorit smoothie hade ett barn. Det är mitt recept idag Frosset Bulletproof Coffee och det kan bli din nya favorit kaffe ordning.

Jag gjorde den här versionen med jordnötssmör, banan och kanel, men var så glatt att byta ut ingredienser och göra den till din egen tillsätta pumpa paj krydda och du är super säsong. Även om du är beroende av de fluffiga frusna efterrättskonfektionerna som görs I kaffets namn kommer du att älska det här frusna, bulletäta kaffet.

Fluffy coffee drinkers notera: det finns inget tillsatt socker i mitt recept, men gärna lägga till en liten sked av honung om du måste.

Bulletproof kaffe är som att vara på en exotisk semester Jag älskar det, men jag vill också ha den mysiga komforten hos min vanliga kopp morgonjoe. Täck locket och låt lite locka (så att ånga inte byggs upp) och täcka med en kökshandduk. Blanda försiktigt med högt tills kokosolja emulgeras i kaffet och det är krämbrunt, ca 30 sekunder. Lägg till isbitar och resterande ingredienser och blanda till jämn, cirka 30 sekunder. Häll i ett stort glas och njut.

Obs! Det är viktigt att du först gör det bulletfria kaffet innan du lägger till övriga ingredienser så att kokosoljan emulgerar ordentligt.

Näringsinformation per portion: 306 kalorier; 195 kalorier från fett; 22 g fett (14 g mättat, 0 g transfetter); 20 mg kolesterol; 108 mg natrium; 19 g kolhydrat; 3 g fiber; 9 g socker; 11 g protein.
gå ner i vikt med 5 2 dieten Bulletproof kaffe får ett skott av smoothie glans