gå ner i vikt kost Bullying orsakar fysiska konsekvenser

lchf går inte ner i vikt Bullying orsakar fysiska konsekvenser

Pinnar och stenar kan bryta dina ben, men en ny studie visar att namn kan skada dig. Den finner att mobbning ofta trycker överviktiga barn bort från fysiska aktiviteter, vilket gör det ännu svårare för dem att gå ner i vikt. Forskare undersökte 100 barn i åldrarna åtta till 18 som var patienter i en överviktsklinik. Och ungefär en fjärdedel av dem rapporterade problem med mobbningar. Forskare säger att det inte finns några sunda studier för att bevisa det. Meddelandet motsätter sig en studie av medicinska institutet som fann läkemedlet fördelaktigt för vissa patienter.

Kaloriförbränning

Det låter som en dieter drea: En läsk som faktiskt brinner kalorier! en läsk som heter Celsius vann precis den nya produktutmärkelsen från dryckesindustrin. Tillverkarna säger att deras soda är formulerad för att höja metabolismen med tolv procent över tre timmar,
gå ner i vikt kost Bullying orsakar fysiska konsekvenser
vilket resulterar i en kaloriförlust. Ingredienserna inkluderar grönt te, ingefära, koffein och vitaminer.

Key West kycklingar

Det kan snart vara en kyckling runt i Key West, Florida. Stadskommissionärerna har godkänt en resolution för att ta bort de fritt roaminghönsna. Tjänstemän säger att kycklingarna fungerar som potentiella värdar för sjukdomar,
gå ner i vikt kost Bullying orsakar fysiska konsekvenser
inklusive fågelinfluensa. Det finns ungefär två till tre tusen kycklingar som löper fritt i vikt väst. Och det här är en mycket omstridd debatt i nycklarna.