gå ner i vikt blogg Burger King i Bossier inbrott

snabb bantning Burger King i Bossier inbrott

BOSSIER CITY UPDATE: En Shreveport man är bakom barer i Texas efter att han rånat den lokala snabbmatrestaurangen där han arbetade och kidnappade en medarbetare.

Elfenben Carl Myles, 28, av Shreveport står inför anklagelser om väpnat rån med skjutvapen och förvärrad kidnappning i samband med en incident över natten på Burger King i 4900-blocket av Barksdale Boulevard. Fredag ​​efter att arbetstagarna kom upp för arbete och hittade chefen som skulle vara i tjänst saknas med sin bil kvar på parkeringsplatsen. De märkte också att pengar från affären saknades.

En dagslång utredning av detektiverna med enheten för våldsbrott och fastighetsbrott fann att Myles arbetade över natten i restaurangen med den 42-årige kvinnliga chefen när han vid en tidpunkt drog ut en pistol och rånade henne av affärspengarna. Han tvingade sedan kvinnan in i sitt fordon och flydde scenen. Under utredningens gång kunde detektiverna säkra en garanti för att Myles arresterades på väpnad rån och kidnappningsavgifter. Fredagen kontaktade offeret en familjemedlem och berättade för henne att den misstänkte hade tappat henne bort vid en busstation i Houston där polisen kontaktade henne. Polisen i Beaumont, Texas ligger Myles där och kunde stoppa sitt fordon och ta honom i förvaring.

Insatser kommer att äga rum för att utlämna Myles till Bossier City för att möta väpnade rån och kidnappningsavgifter.

Burger King anställda ringde polisen säger att platsen såg inbrott när de gick in i jobbet.

Detektives och egenskapen brottmålsenheten undersöktes och säger pengar saknas.

En anställd redovisas inte heller, men hennes bil står på parkeringsplatsen.

‘Jag vet bara att hon skulle vara här när de anställda kom till arbetet i morse, men hon var inte. Hennes bil var på parkeringen, men hon är inte redo för’, säger Mark Natale, Bossier Police PIO.

Den anställde som inte var redo för arbetade skiftet före de anställda som anlände i morse.

Inget ord på hur mycket pengar som togs eller anställdas identitet.

Enligt Bossier City-talesman Mark Natale inträffade inbrottet klockan 7:15 i morse.

Natale sa att en anställd var oregistrerad för. NBC6 / FOX33 har ett besättning på scenen och kommer att få uppdateringar på denna utvecklingshistoria när ny information kommer in.
gå ner i vikt blogg Burger King i Bossier inbrott