gå ner 5 kilo Bufflar försöker hämnas 2016 förlust till Bartlesville

träning för att gå ner i vikt Bufflar försöker hämnas 2016 förlust till Bartlesville

Bufflarna öppnar säsongen fredag ​​kväll genom att vara värd för Bartlesville Bruins samma motståndare McAlester spelade i förra årets säsongöppnare.

Bartlesville kantade bufflarna som kommer in i året rankat nr 6 i klass 5a för en 27 24 vinna i fjol i non district play. Den här gången hoppas de försvarande 5A 3-mästarna på ett annat resultat.

‘I förra årets spel var vägen som spelet gick nästan som en scrimmage, säger huvudrollen James Singleton.’ Första halvåret var vi lite inkonsekventa i vissa saker som vi gjorde för att vi inte var som polerat som vi borde ha varit.

‘Men när spelet gick, blev vi mer polerade, vi kom in i rutin, vad gäller spelhastighet och saker av den naturen och andra halvan av spelet’ fortsatte han. ‘Vi hade en stor chans att vinna det spelet.’

Singleton sa att praxis utvidgades i längd denna vecka och laget spenderade mindre tid på övningar som önskade fokusera på tempo.

Han pratade också om lagets grundspel i sina scrimmages 18 augusti mot Idabel och Wagoner.

‘Djupet av vår springa tillbaka (senior Eli Martin), när han kör den inre zonen spelar, det är något vi behöver fixa,’ sa han. ‘Jag trodde att han var liten lägenhet, och som ett resultat av det fanns det en handfull gånger som han faktiskt sprang förbi hålet där vår offensivlinje hade blockerat. Om han var fyrkantig skulle han ha sett det och kanske göra en snitt och återvända in där och ha mycket mer betydande vinster än vad han hade. ‘

Utöver det betonade Singleton vad McAlester behöver jobba i i gräven.

‘Några saker som Bartlesville gör är lite annorlunda än vad vi är vana vid att se,
gå ner 5 kilo Bufflar försöker hämnas 2016 förlust till Bartlesville
‘ sa Singleton. ‘Så måste vi ändra några blockeringssystem.’

Bland återvändande spelare från förra året har Singleton varit imponerad av framstegen för senior vänster tack och defensivt slut Clay Slater jämfört med för ett år sedan.

‘Han är ett större barn, han är ett snabbare barn och han vet spelet,’ sa Singleton. ‘Så, som ett resultat, har spelet verkligen bromsat för honom. Jag trodde att han hade en bra scrimmage. Han hade ett par misstag där han trampade sig under sig istället för att stänga på en tackling, men för det mesta hade en riktigt bra scrimmage. ‘

Singleton sa att han ser förbättringar dagligen från bufflarna, till exempel skarpare spel från offensivlinjen och bättre passar från försvaret, att gå med mycket bättre sekundär täckning.

Efter att Tulsa World namngav bufflarna favoriterna att upprepa som District 5A 3-mästare, sa Singleton att hans team planerar att göra det till en verklighet.
gå ner 5 kilo Bufflar försöker hämnas 2016 förlust till Bartlesville