gå ner 5 kg på 1 vecka Bucs släpper 4a rakt i 24

mat för viktnedgång Bucs släpper 4a rakt i 24

TAMPA, Fla. (AP) Devonta Freeman rusade för 126 meter och en touchdown för att hjälpa Atlanta Falcons stanna nära i den täta NFC South racen med en 24 21 seger över Tampa Bay Buccaneers på måndag kväll.

Freeman scorade på en 32-yard körning halvvägs genom fjärde kvartalet och återställde en 10-punkts ledning för Falcons (8 5), som sedan knappt hängde på att vinna femte gången i sex matcher och förblir ett match bakom New Orleans och Carolina i divisionsställningarna.

Freeman tog också fem pass för ett lag högt 68 meter och hade en första halv fumble återhämtad i slutet zonen av lagkamrat Levine Toilolo för en touchdown. Matt Ryan kastade ett tidigt TD-pass till Justin Hardy och slutade 17 av 31 passerar för 212 meter och inga avlyssningar.

Jameis Winston kastade för 299 yards och tre TDs för Bucs (4 10), inklusive en 16 yarder till Adam Humphries som trimmade Atlantas ledning till 24 21 med 3:51 kvar.
gå ner 5 kg på 1 vecka Bucs släpper 4a rakt i 24