gå ner 1 kg i veckan brytproceduren blir av med envis fett

gå ner i vikt kost brytproceduren blir av med envis fett

Vad händer om det var ett sätt att äntligen bli av med den envisa toppen eller de irriterande handtagen som ingen övning verkar röra och alla utan en enda invasiv operation eller långvarig och smärtsam procedur? Det är de saker drömmar är gjorda av för alla som har behandlat fettförlust. Tja, dröm inte mer tack vare ett nytt förfarande kallat CoolSculpting.

Forskare vid Harvard University noterade att många barn som åt popsicles fick dimples i sina kinder, ett tillstånd som kallas Popsicle panniculitis. Efter att ha studerat tillståndet längre insåg de att popsiklarna faktiskt frysade och eliminerade små fickor av fettceller i kinderna, vilket inspirerade vetenskapen bakom CoolSculpting-proceduren. Och den bästa delen, enligt Aimee Rowe, klinikchef och certifierad CoolSculpting tekniker på Nuderm Skin Care Clinic i St John är att resultaten är permanenta.

fettcellerna dödas, de är borta för gott. Det finns några andra procedurer som använder värme, men de kan vara smärtsamma och har inte samma permanenta resultat, säger hon.

du går ner i vikt, fettcellerna krymper. De är fortfarande kvar, så när du börjar äta normalt igen kan fettcellerna expandera igen. Men med CoolSculpting blir de faktiskt avlivade, så de är borta för bra, tillägger hon.

Medan tekniken kan vara relativt ny, är vetenskapen bakom den inte.

Antalet fettceller i din kropp blir vanligtvis fixat när du är tonåring och förlorar eller ökar i allmänhet ökar eller minskar inte detta antal. Vad som händer är emellertid att storleken på dessa fettceller kan förändras expandera eller krympa beroende på din vikt, förklarar Rowe.

började göra studier på kallt och tjockt så tidigt som 60-talet. På 70-talet märkte de att ryttare skulle gå ner i vikt på sina inre lår när de åkte på vintern. Detta ledde till fler studier och nu vet vi att med kontrollerad kyla kan vi bara rikta och döda bara dessa fettceller, vilket resulterar i långsiktiga resultat, säger Rowe och tillägger att CoolSculpting faktiskt kan minska antalet fettceller i ett behandlat område med 20 till 25 procent. Alla döda celler behandlas så naturligt och elimineras.

Förfarandet är också säkert och är FDA-godkänt, enligt Rowe.

du kommer först in, du utvärderas utifrån det eller de områden du vill behandla. På dagen för din behandling gör vi före bilder och sedan applicerar vi en gelmatta och applikator till det riktade området. Varje område tar cirka 35 till 45 minuter kallas en cykel, under vilken du enkelt kan ligga tillbaka och bara koppla av, titta på några Netflix eller Crave. Det är så enkelt som det säger Rowe.

De flesta patienter återgår till sin normala verksamhet omedelbart efter proceduren. Medan vissa patienter får se resultat så tidigt som två till tre veckor efter sin första behandling ses de mest dramatiska resultaten vanligtvis mellan en och tre månader.

Nuderm är den enda kliniken i provinsen som är certifierad i CoolSculpting och de är innovatörer när det gäller medicinsk estetik i Newfoundland. För närvarande erbjuder de 20 procent rabatt på alla CoolSculpting-förfaranden, och de erbjuder till och med inga räntebetalningsplaner, vilket gör att du kan betala över tre eller sex månader, enligt Rowe. Så, om du har tänkt på sätt att bli av med envis fett, har det aldrig varit en bättre tid att överväga CoolSculpting.
gå ner 1 kg i veckan brytproceduren blir av med envis fett