gå dig smal Business News Notes

ner i vikt blogg Business News Notes

GREEN HIT (High Intensity Training) Center, 3634 Tabs Drive, kommer att vara värd för ett gratis öppet hus 14 oktober. Mat, massage och andra tjänster kommer att finnas gratis till personer som är intresserade av att upptäcka mer om anläggningen.

HIT Center är inte ett traditionellt gym. Enligt bolagets hemsida bygger HIT Center-program på en omfattande förprogrammeringsbedömning som lär kunderna hur man tränar, blir extremt passande och gå ner i vikt. Personliga träningssessioner lär sig verkligen sessioner för kunden, som snabbt kommer att inse att förfarandena och protokollen är mycket olika än andra fitnesscenter.

Terry Shepherd, grundare och vice verkställande direktör, skapade HIT Center-metoden genom att skapa högintensiva protokoll för att förhindra överträning, minska skadefrekvensen och producera maximal biologisk anpassning och förbättring genom att göra korta, mycket intensiva och specialiserade protokoll. Systemet kombinerar vetenskap, teknik, motion, coaching och utbildning för att ge kunden en plan som är utformad speciellt för att uppnå individuella mål. HIT Centers erbjuder omfattande en på en träning och gruppprogram som inkluderar sportförstärkning / sportutveckling (SPEED UP), viktminskning (LIGHTEN UP) och mänsklig prestation (HIT FIT). Team sessioner är tillgängliga för grupper om fyra till sex personer som kan skräddarsys för att möta individuella behov.

Enligt företaget sträcker sig kunder från hälsomedvetna fotbollsmor till professionella idrottare. Utöver träningsutövare i alla åldrar och sporter utvärderar och utbildar HIT-centra överviktiga klienter, vuxna fritidsutövare och kunder som är intresserade av hälsorelaterad träning.

Ring (330) 896 2200 för en gratis provperiod eller för mer information om öppet hus.

Den vänliga utmaningen har utfärdats till alla ABA-advokatbyråer för att införliva sig i sina kampanjer för United States Way 2006 och är ett av flera initiativ som ABA åtar sig att uppmuntra till större ekonomiskt engagemang från laggemenskapen till United Way.

United Way Law Challenge-priset kommer att gå till företaget med den högsta procentuella ökningen av bidrag per capita till United Way med minst 50 procent av alla fasta anställda.

Dessa kriterier fastställdes för att uppmuntra konkurrensen bland företag av alla storlekar.

Det vinnande företaget kommer att få en minnesmärke att visa och kommer att erkännas vid evenemang och i publikationer.

Lokala advokatbyråer som för närvarande driver en United Way-kampanj är: Amer Cunningham Co. Bernlohr Wertz; Brennan, Manna Diamond; Brouse McDowell; Buckingham, Doolittle Burroughs; Corzin, Sanislo,
gå dig smal Business News Notes
Ufholtz Ashley; Curtin Associates; Goldman Rosen; Hahn, Loeser Parks; Kastner, Westman Wilkins; Marshall, Dennehey, Warner, Coleman Groggin; Millisor Nobil Co. Oldham Dowling; Roderick Linton; Roetzel Andress; Scanlon Gearing Co .; Stark Knoll; och Vorys, Sater, Seymour och Pease.

Av Stephanie Kist

Centrum för marknadsföring och yttrande

Forskning nu öppen

Huvudpartnerna Amanda Barna och Michelle Henry har tillhandahållit forskningstjänster till regionen Nordöstra Ohio i sammanlagt 15 år. Tidigare medlemmar av den professionella personalen vid Center for Policy Studies vid University of Akron, Barna och Henry har stor erfarenhet av att utforma och styra forskningsprojekt för den offentliga och privata sektorn, enligt företagets tjänstemän.

Centrum för marknadsföring och opinionsforskning är inriktat på att tillhandahålla innovativa forskningslösningar för att tillgodose forsknings- och informationsbehoven hos ideella och sociala serviceorganisationer, myndigheter och lokala företag. CMO Research genomför telefon-,
gå dig smal Business News Notes
webb- och postundersökningar samt administrerar fokusgrupper.