bra mat för viktminskning Burnley mamma lanserar bantning efter att ha skurit fem stenar

gå ner i vikt träning Burnley mamma lanserar bantning efter att ha skurit fem stenar

Sam, som bor med man Jason, dotter Scarlet, 15, och son Blake, 12, i Ightenhill Park Lane, sa att hon bestämde sig för att gå med i en bantning efter att ha vägt sig med vänner i Burnley centrum för ett år sedan.

‘Från en tidig ålder trodde jag alltid att jag var avsedd att vara överviktig. Jag har kämpat med min vikt sedan mina tidiga 20-talet, ‘sa hon.

Sedan, vid 23 års ålder, dött Sam s bror.

Hon sa: ‘Det knackade mig helt och hållet för sex. Jag var så sorgslagen.

‘Jag vände mig till mat för komfort och tyngden bara staplade på och på. Jag var på en nedåtgående spiral och jag var out of control. Jag bara ballongade.’

När Sam gick med i Slimming World blev hon ofta andfådd när han gick och lider av ryggmärg.

Hon sa att hon, under Slimming Worlds matoptimering, fortfarande kunde äta sin favoritmat, som söndagsbröd och en engelsk frukost.

Hon tillade: ‘Det var främst mellan måltiderna som jag var tvungen att skära ut,
bra mat för viktminskning Burnley mamma lanserar bantning efter att ha skurit fem stenar
chips, choklad, snacks.’

Matoptimering uppmuntrar dieters att fritt äta mat som är lägre i kalorier men hög i näringsämnen som pasta, magert kött, ris, fisk, frukt och grönt, samtidigt som man begränsar kaloriförpackade livsmedel som är näringsfattiga, såsom kex och sprit.

Nu är hon angelägen om att hjälpa andra att ta bort punden efter hennes fantastiska omvandling.

Sam, verkställande direktör i Blackburn med Darwen Carers ‘Service, sa:’ Jag vill bara att andra ska känna hur fantastiskt det är att gå ner i vikt, njut av en takeaway och alla mina favoritbitar. Planen är enkel och den fungerar. Jag har varit där, gjort det och fått figuren, och jag känner mig fantastisk. ‘
bra mat för viktminskning Burnley mamma lanserar bantning efter att ha skurit fem stenar