att gå ner i vikt Bäst av hälsosam matvanor

hälsohem viktminskning Bäst av hälsosam matvanor

Det kan vara svårt att äta hälsosamt när du är borta från mammas matlagning och har ett upptaget schema. Det varför vi testade ut många hälsosamma matvanor och skapade fördelar och nackdelar för olika appar som passar in i vilken matlivsstil du har eller vill uppnå. Oavsett om du älskar att äta mycket eller alltid hänga hemma, här är några appar skräddarsydda för att underlätta för dig att behålla hälsosam matvanor:

Bäst för viktminskning: MyFitnessPal

Även om du äter hälsosamt, är det bara om antalet kalorier du intager, den här appen hjälper dig att vara mer medveten om maten du äter. Du anger helt enkelt i allt mat du äter och det ger dig en kaloriräknare, näringsfakta och har möjlighet att lägga till egna recept.

Innehåller näringsinformation om 3 miljoner livsmedel

Lätt att använda på iPhone, iPad,
att gå ner i vikt Bäst av hälsosam matvanor
Android och webbplats

Är du en obetydlig ätare eller inspirerad att prova rätter baserat på en viss ingrediens? Gillar du att äta trendiga måltider och prova rätter som du har sett på Pinterest eller Instagram? Du kanske vill prova Handpick-appen. Det här är förmodligen det mest sociala programmet vi presenterade, eftersom det låter dig söka efter Pinterest, bloggar och dela din aktivitet över sociala medier-plattformar. Dessutom kan du följa intressanta ämnen, som att lägga den avokado att använda och det kommer att hålla dig uppe på natten. design och bildlayout

Lätt att navigera och söka för att snabbt hitta vad du vill

Matdatabasen är inte stor nog för att förlita sig på ett brett urval recept

Om du ständigt är på farten eller bara hatar matlagning, kan det vara svårt att hålla reda på dina måltider näringsvärde. HealthyOut ger dig en uppfattning om de friska alternativen på restaurangerna i ditt område, inklusive både stora restaurangkedjor och snabbmatsplatser genom att tillhandahålla näringsinformation.
att gå ner i vikt Bäst av hälsosam matvanor