viktminskning träning Carrie Fisher lovade att gå ner i vikt efter att ha läst bloggar

vad ska man äta för att gå ner i vikt Carrie Fisher lovade att gå ner i vikt efter att ha läst bloggar

Bild: Carrie Fisher Jenny Craig tillkännager ny kändis talesman, skådespelerska Carrie Fisher, på en presskonferens på Midtown Loft Terrace New York.

Carrie Fisher, den amerikanska skådespelerskan som är mest känd för att leka ‘Princess Leia’ i Star Wars och framträder i den romantiska komedin ‘When Harry Met Sally’, säger hon övertygade sig om att gå ner i vikt efter att ha läst ‘skadliga’ kommentarer på internetbloggar,
viktminskning träning Carrie Fisher lovade att gå ner i vikt efter att ha läst bloggar
rapporterar People Magazine . Fisher talade efter att ha blivit tillkännagiven som den nya talesmännen för dietföretaget ‘Jenny Craig’.

Skådespelerskan ansluter sig till Jason Alexander och Valerie Bertinelli som företagets kändis ansikten och hon har lovat att fortsätta kasta punden efter att ha förlorat en sten hittills. Den 54-åring talade öppet om sin vikt och sa: ‘Jag är mätt. Alla kläderna i min garderob hör till en annan chick. De måste göra ett nytt alfabet för min bh-storlek. ‘Fisher säger att hon har ätit sin väg upp till 180 pund men visade att läsning av förödmjukande kommentarer på internetbloggar uppmuntrade henne att börja gå ner i vikt, sade hon,’ jag tittar på Internet och de säger, ‘Vad hände med Carrie Fisher? Hon brukade vara så het och nu ser hon ut som Elton John. Jag blev verkligen sårad’.

Fishers senaste tv-utseende såg hennes drag i USAs drama-serie ‘Entourage’ förra året, men hon har uttryckt karaktären av ‘Angela’ i den drabbade animerade komiken ‘Family Guy’ sedan 2005.
viktminskning träning Carrie Fisher lovade att gå ner i vikt efter att ha läst bloggar