viktminskning träning carb viner värda det

viktminskning app carb viner värda det

Kolhydratämnet är resultatet av att druvor är höga kolväxter till att börja med, och fermenteringsprocessen tar bort mycket av karbinnehållet men inte allt.

Ju sötare vinet, desto mer kolhydrater innehåller det. Av torra vita innehåller ca 6 gram kolhydrater medan efterrättsviner lägger till mer än 20 gram kolhydrater.

Med andra ord, den torrare vinet, de färre kolhydrater det innehåller.

Människokroppen använder kalorierna från alkohol först och använder då eller lagrar kolhydratkalorierna.

De mest populära låga kolhydratvinerna på hyllorna dessa dagar är Stonybrook Vineyards One. 6 Chardonnay samt One. 9 Merlot hailing från Kalifornien.

Etiketten talar för sig själv; Chardonnay innehåller 1,6 gram kolhydrater medan Merlot innehåller 1,
viktminskning träning carb viner värda det
9 gram kolhydrater.

Nu innan du tror att någon typ av Frankenstein-laboratoriemetoder användes för att sänka kolhydrathalten, upptäckte jag att vingården hade mätt kolhydraterna från alla sina vingårdar. Från att göra detta fann de druvorna med de minsta kolhydraterna för att producera vinerna.

Beviset är dock i smaken.

I provtagning av Chardonnay fann jag det lite saknar både fruktintensitet och smak. Det var mjukt på gommen; Det saknades dock finish och någon form av komplexitet.

Merlot var en snygging bättre. Det hade tranbär och körsbärsmak, och var medellång, ganska torr och lite på den sura sidan för en California Merlot.

Så där har du det: vinerna är i bästa fall genomsnittliga och kolhydraträkningen innehåller några få gram än vanliga viner.

Om du tror att de extra reducerade kolhydraterna kommer att hjälpa, dricker du helt och hållet Stonybrook och andra lågviner.

Jag tror att jag ska offra de extra kolhydraterna för bättre provsmakning av torra viner.

Om du går på en Atkins diet, kanske du vill hålla fast vid vodka och klubb soda,
viktminskning träning carb viner värda det
eftersom det innehåller noll gram kolhydrater!