viktminskning recept Carnie Wilson saknade för att inte förlora vikt

gå ned i vikt snabbt Carnie Wilson saknade för att inte förlora vikt

Bild: Carnie Wilson, Wendy Wilson och Chynna Phillips från Wilson Phillips filmar en intervju för underhållningsprogrammet ‘Extra’ på The Grove i Hollywood.

Den amerikanska sångaren Carnie Wilson är inte längre eckermodellen för den hälsosamma mattjänsten ‘The Fresh Diet’, efter att företaget avbröt banden med henne för att inte förlora tillräckligt mycket, rapporterar Star Magazine. Wilson Phillips-stjärnan genomgick gastrisk bypassoperation 1999 och förlorade en stor mängd vikt, men efter att ha blivit gravid med döttrarna ‘Lola’ och ‘Luciana’, nådde hon 212 pund.

Wilson anmälde sig för att vara ansiktet på matleveransservice, men den 10 november 2010 skrotades kontraktet efter påståenden om att Wilson hade främjat sitt eget varumärke med ostkaka samtidigt som man försökte hjälpa andra att gå ner i vikt. Sångarens representanter insisterar på att avtalet mellan de två parterna var uppe, men Wilson har anklagats för att bryta avtalets regler genom att bara förlora 19 pund. Ezzy Duchman, publicist för The Fresh Diet, sa, ‘Carnie främjade henne cheesecakes medan hon bara skulle äta våra tre måltider och två mellanmål om dagen ‘, innan hon tillsatte,’ Hon klarade inte på det och hon tappade inte. Vi var tvungna att skära band med henne ‘.

Nyheterna kommer som Wilsons band Wilson Phillips släppte ett festligt album med titeln ‘Christmas in Harmony’ den 12 oktober 2010.
viktminskning recept Carnie Wilson saknade för att inte förlora vikt