träningsprogram gå ner i vikt Cascade Business News

jag vill gå ner i vikt Cascade Business News

Efter att ha öppnat sina dörrar i juli har ägaren Katie Davis ständigt hjälpt Central Oregonianarna att gå ner i vikt och återfå sin hälsa. Davis ‘kunder har förlorat över 1000 pund genom att hålla sig till Ideal Protein Weight Loss Method, och det inkluderar inte Davis’ personlig omvandling, en fantastisk 85 pund förlust.

Davis är en registrerad sjuksköterska med 11 års erfarenhet av sjukhus och kirurgi center medicin. Som många av hennes klienter hade Davis kämpat för att vara överviktig under en tid. Hon försökte många program utan framgång innan hon introducerades till Ideal Protein av hennes familj i Fairbanks, Alaska. Hennes föräldrars framgång på programmet fick Davis att försöka sig själv, hennes egen framgång på programmet gav henne möjlighet att öppna sin verksamhet och dela fördelarna med detta program med andra.

Ursprungligen utvecklad för olympiska idrottare i Frankrike för över 25 år sedan av en doktorand, doktorand är idealproteinmetoden avsedd att effektivt skydda muskelmassan och förlora fett. Det är ett program som är utformat för att ta bort fettet så snabbt som möjligt utan hälsorisker. Ideal Protein Method kan endast administreras av vårdpersonal och säljs inte över internet.

Davis använder en Body Composition Analyzer utvecklad av Johns Hopkins University för att övervaka och verifiera att hennes klienter verkligen förlorar fett istället för muskler.

Vad har hennes kunder att säga om Ideal Protein Weight Loss Method? Connie D. säger ‘Jag’ m 57 och känner för första gången att jag är på rätt väg. Jag är nere över 60 pund,
träningsprogram gå ner i vikt Cascade Business News
men min läkare är ännu mer upphetsad över mitt senaste årliga blodarbete. Mitt kolesterol gick från 214 till 146, triglycerider från 144 till 85, LDL från 144 till 87, glukos från 110 till 96 och mitt blodtryck från 127/92 till 110/76! Jag gillar verkligen att äta IP-produkterna och Katie s klinik är bäst! ‘

Davis erbjuder gratis utbildningsseminarier på första och tredje onsdagen i varje månad klockan 18.00. Deltagare kan lära sig mer om programmet,
träningsprogram gå ner i vikt Cascade Business News
prova Ideal Protein-produkter och få en gratis kroppskompositionsanalys.