träna gå ner i vikt Caps skrivning dick berättar Fox 9 ‘s Alix Kendall att’ förlora 10 pounds ‘

bästa träning för viktminskning Caps skrivning dick berättar Fox 9 ‘s Alix Kendall att’ förlora 10 pounds ‘

Detta vet vi, för alla som tycker att Fox 9-värd Alix Kendall behöver gå ner i vikt så mycket att han måste berätta för henne, är direkt den tydligaste, sexigaste mannen som lever.

Alternativ teori: Minst en tittare på Fox 9: s morgonhow är inte bara en komplett ryck, men han skriver en rad alla kepsbokstäver till främlingar som en nutjob. Strangers som försöker hjälpa honom, inte mindre, genom att berätta för honom vad ‘pågår i världen. Denna vecka, vad händer i världen är den här killen som är en kille.

På tisdag skickade Kendall ett brev hon fick från en ‘fan’ som skickade en notering i slutet av april generöst och gav generellt Kendall råd om hur man kan förbättra sitt arbete med The Fox 9 Morning News: ‘DU BEHÖVER ATT TILLFÖRLDA 10 POUND.’

Kendall, värd för det lokala wake up-programmet sedan lanseringen 1999, hänvisade till bokstäver som detta som den ‘fantastiska’ delen av att vara ett nyhetsanker. ‘ Detta var tydligt sarkasm, men hennes Facebook-anhängare hjälpte sedan till att bevisa en faktiskt fantastisk del, som samlade till Kendalls försvar av hundratals.

Kendall fick höra en variant av ‘du ser bra ut!’ (Många ögon emoji) ‘många gånger över. Visas detta kryp s brev tillbakafödd, istället leder till att Kendall s blir översvämmade med komplimanger. Hon tackade de här människorna i ett andra Facebook-inlägg, vilket också antydde att hon försöker att inte ge mycket av en jävla hur tittarna ser henne på ett eller annat sätt.
träna gå ner i vikt Caps skrivning dick berättar Fox 9 's Alix Kendall att' förlora 10 pounds '