tips på att gå ner i vikt snabbt Cat whisperer leder till Oregon efter attack

äppelcidervinäger viktminskning Cat whisperer leder till Oregon efter attack

LOS ANGELES Den stora katten som angripit en bebis och fångade en Oregon-familj i ett sovrum berodde på en internetuppror som oroar Jackson Galaxy, stjärnan i Animal Planet ‘s My Cat from Hell.

Katter blir inte grymma kattdjur som slår på sina familjer utan anledning, säger kattbeteendexperten, som är på väg till Portland snart att arbeta med den 4-åriga delen Himalayas djur som heter Lux. Galaxy kommer att filma besöket för sin show ‘ s femte säsong, som börjar 26 april.

‘Varje föräldraplats på Internet skyller katten för den här konfrontationen. Varje husdjursplats skyller familjen’, sa han och tillade att något är fel om katten spelar ut. ‘Vi måste gå iväg från hysteri. Det finns en historia bakom allt detta. Tänk inte på någonting.’

Lux blev ett världsomspännande fenomen efter att Lee Palmer ringde 911 och sa att katten hade hört honom, hans flickvän, deras bebis och familjen hunden inuti ett rum.

Palmer säger att hans 7 månader gamla drabbade Luxs svans och han sparkade djuret efter att det repade barnet. Då gick katten ‘bara över kanten’, sade Palmer till en akutmottagare efter att familjen barrikerade sig. ‘Han’ s laddar oss, sade Palmer, som katten hördes skrikande i bakgrunden. Officers anlände och fångade Lux med en hundsnare.

Palmer sa att katten hade en historia av våld, men familjen behöll Lux fram till måndag när de vände honom över till ett skydd i Portland-området. Men familjen försäkrade Animal Planet att de skulle hålla katten och kom överens om behandling med galaxen.

Palmer återvände inte ett samtal från The Associated Press som söker kommentar tisdag.

Det finns många anledningar att en katt kan bli aggressiv, och det finns inget universellt sätt att hantera det, sa Galaxy. Men stjärnakattens behaviorist gav fem sätt att tämja ur kontrollkatter:

Lämna aldrig ett ungt barn utan uppsikt med en katt.

Ta det till en veterinär minst en gång per år. Om en katt verkar misstänkt måste ägaren vara uppmärksam. ‘Vet vad som misstänkt ser ut,’ sa Galaxy. ‘Om de inte mår bra, kommer katter socialt att dra sig ur sig, eller de kommer att gå ner i vikt, eller de kommer att gå ner i vikt, eller de kommer att hylla mitt på natten när de aldrig gjorde det förut.

‘Jag har känt katter som agerade på samma sätt som Lux på grund av en abscesserad tand, en hjärntumör, hypertyreoidism eller diabetes.’

Se till att katter kan klättra upp i en situation. Att ha ett utrymme upp högt, som en katt lägenhet, att komma bort från barn och andra husdjur är avgörande, sade Galaxy. ‘Se till att katten kan välja att komma undan barnet’, sa han.

Timeouts är bra saker. ‘Vi associerar timeouts med straff, men i katternas värld är timeout inte ett straff.’ De kan gå till en utsedd plats där de kan slå sig ner, komma tillbaka till ett fridfullt ögonblick eller mätta sig, sa han.

Sluta slåss mellan kattdjur med ‘timeout-träningar’. Med enkla bitar av kartong, vänster strategiskt runt huset, kan du stoppa en kamp mellan två katter. Sätt kartongen mellan dem, blockera deras syn och ge ett ögonblick av desorientering när du kan leda dem till sin timeout-plats. Det är särskilt viktigt att ha övningarna med aggressiva katter.

Galaxy sa att han skulle till Portland för att fungera som Luxs advokat och ta reda på vad som är fel.

‘Jag har ingen aning om vad som gjorde Lux aggressiv,’ sa han. Det kan vara en kemisk obalans, en historia av stressiga miljöer eller för att han sparkades.

‘Om du vill ha ett uttalande om hur man ska hantera aggression, vad sägs om,’ Ställ inte katten upp för misslyckande ‘, säger han.

Den behaviorist, som har arbetat med tiotusentals katter, sa att det som störde honom mest om Lux var hans fortsatta aggression den dag som Palmer ringde 911, inklusive djurets pågående angrepp på dörren trots att hotet var borta.

Men ordet ‘attack’ sitter inte bra med Galaxen eftersom 75 procent av tiden är knuten till ett grovt humör eller en varning, sa han.

‘Om jag har huvudvärk, vann jag inte den finaste killen i världen. Jag kan knäppa på dig, ‘sa han.’ Det kan ha varit Luxs sätt att snappa. Hypotetiskt sett kan någon som drar sin svans ha varit den sista halmen. ‘

ArticlesWebber valdes Santa Fe borgmästare i fyra runda rankade val valSanta Fe visar sig i stadens första rankade val valResultat försenade timmar i stadens första rankade val valIn suit, anklagar den tidigare anställningen filmförbundets tjänsteman för sexuella trakasserierTrujillo s hemstad meddelande faller kort med väljareLibrarians rädsla skolor vänder sidan på demFör kvinnor kommer att tjäna på stadsfullmäktige, Lindell re valdes, för att bli förenad med nykomlingar Romero Wirth, Vigil CopplerEspaola, Pecos utvalda nya borgmästareMayors första jobb borde skickas stadskonsulentNyckeln till Webbers vinst : Ädla väljare
tips på att gå ner i vikt snabbt Cat whisperer leder till Oregon efter attack