recept gå ner i vikt Carragher ger dom på Liverpool

viktminskning lchf Carragher ger dom på Liverpool

Liverpools legend Jamie Carragher menar att hans tidigare klubb inte njöt av ett framgångsrikt januariöverföringsfönster och har varit kritisk mot 75million-signeringen Virgil van Dijk.

Reds signerade slutligen den holländska centralförsvararen från Southampton för en klubbrekordavgift efter att ha slagits tillbaka flera gånger förra sommaren.

Emellertid slutade de slutligen in på Philippe Coutinho, medan Daniel Sturridge flyttade till West Brom på lån och Reds misslyckades i ett försök att ta fram framtida signeringNaby Keita sex månader tidigare än överenskommelse från RB Leipzig.

Och enligt Carragher kan den verksamheten inte ses som framgångsrik.

Tänk om du förlorar din bästa spelare där, så kan du inte klä upp det som ett positivt fönster, definitivt i januari också, sa han på Sky Sports The Debate special. Tänk alla Liverpool-fans, inklusive mig, när Philippe Coutinho stannade på sommaren, kände sig okej.

vet att han går nästa säsong, låt njuta av dessa 12 månader,
recept gå ner i vikt Carragher ger dom på Liverpool
förmodligen lik Ronaldo, Luis Suarez, du kände alltid att det skulle hända.

förlora honom i mitten av säsongen, du vet att jag inte håller med. Philippe Coutinho är inte värd det [146m] , han är inte så bra. Jag skulle ha tagit 20m, 30m mindre på sommaren för att veta att Liverpool skulle ha haft honom under andra halvan av säsongen, för då var vi fortfarande i FA Cup, vi fortfarande i Champion League. ‘

Vill du ha nyheter och funktioner på Reds på din Facebook-tidslinje? Gilla vår dedikerade Liverpool sida.

Van Dijk började livet på Anfield med en målskytt debut mot Everton i FA Cup men efter att ha startat tillbaka till tillbaka nederlag till Swansea och West Brom blev han borta från segern i Huddersfield i mitten av veckan.

Tidigare Reds skipper Carragher är övertygad om att Van Dijk så småningom blir en bra signering, men insisterar på att spelaren måste jobba på sin träning först.
recept gå ner i vikt Carragher ger dom på Liverpool