ner i vikt snabbt Cape Breton Post

vad ska man äta för att gå ner i vikt Cape Breton Post

Ett tillfälle att lära, utbyta information och få uppmuntran.

VON Cape Breton Metro erbjuder ett fotvårdsprogram, 380 Kings Rd. För mer information eller för att boka ett möte, ring VON-kontoret, 902 564 6479. Alla är välkomna. George’s Hall, Nepean Street. Lokalt craftmanship. Öppet för allmänheten och passagerare utanför kryssningsfartyget Maasdam. För mer information kontakta Dena, 902 562 1717. Rökfria byggnader. Dart för seniorer, Steelworkers och Sydney Pensioners Club, 30 Inglis Centrala badmintonklubben välkomnar nya medlemmar i åldrarna 14 år och äldre, Etoile de l ‘Acadie gym, Inglis Street. Reg Ruth Magliaro. Medlemmar och gäster. Theresa s kyrka, Ashby, bakre källar entré. Information, 902 565 9810.
ner i vikt snabbt Cape Breton Post