mat för viktminskning Canucks anthemsångare Mark Donnelly förlorar 172 pounds på HCG diet

att gå ner i vikt Canucks anthemsångare Mark Donnelly förlorar 172 pounds på HCG diet

Det låter oorthodoxa: skära dina kalorier till 500 om dagen om en femtedel av det rekommenderade dagliga intaget för män och injicera dig själv med graviditetshormonet (human chorionic gonadotropin eller HCG) för att undertrycka din aptit. Donnelly’s doktor var skeptisk till planen, men resultaten blev dramatiska. Donnelly förlorade 45 pund under den första månaden och hans testresultat kom tillbaka bättre än någonsin. Han gjorde fyra fler behandlingsrundor, som varar från tre till sex veckor. Under den tiden injicerade han sig med HCG och åt 100 gram protein, vanligen lutad kyckling eller fisk och skaldjur, två portioner frukt och en portion grönsaker två gånger om dagen. Behandlingar måste vara fördelade ut med ökande intervall: sex veckor, då åtta veckor, då 12.Donnelly är nu inom 12 pund hans målvikt, och medan han säger att han kommer att arbeta för att förlora resten genom träning och ansvarsfullt äta, sa han att det är osannolikt att han kommer att ta några hormoner. ‘Just nu känner jag mig bra som jag är. Mina kläder passar bättre än de någonsin har i mitt liv. Livsmedels- och drogadministrationen, säg att HCG-kosten är farlig. Dr. ‘Genom att göra det gör du faktiskt mycket mer skada på din kropp än vad som verkligen gör något bra.’ Det beror på att kroppen kommer att konsumera icke fettvävnad, såsom muskel såväl som fett när det berövas mat, sade han. Dessa icke feta vävnader absorberar överflödigt glukos i blodet, vilket kroppen annars skulle lagra som fett, sade han. Det betyder att när personens diet återgår till normal, mer glukos lagras som fett än bränt som energi, vilket får dem att återfå vikten. ‘Alla måste vara medvetna om att när du försöker gå ner i vikt finns det ingen magisk kula.’ Richard Mathias, en professor vid UBC s folkhälsokollegiet och folkhälsan, säger HCGs antagda aptitdämpande egenskaper är helt fiktiva. ‘Vad som händer är att du i grund och botten äter väldigt låga kolhydrater och mycket låg fetthalt’, säger han och förklarar att hon slutar att äta kolhydrater, särskilt socker, efter att ha ätit dem ett tag, har effekten av undertrycka din aptit. ‘Inget som helst att göra med hormoner.’ Den som begränsar kalorierna i sådan utsträckning kommer att förlora en dramatisk mängd vikt, tillade han. ‘Vid 500 till 600 kalorier är du’ väl i svält. . Så om du har lite protein runt, vilket är vad du egentligen äter, kommer kroppen att använda sin största kalorikälla, som är fet. Det är ett grundläggande fysiologiskt svar på svält, säger han. ‘Det finns inga vetenskapliga bevis att användningen av HCG, antingen oralt eller som en injektion, kan främja viktminskning, ‘sade hon.’ När det används för att behandla ett tillstånd för vilket det inte är angivet, såsom viktminskning, kan HCG orsaka ett antal allvarliga biverkningar . Hos kvinnor kan detta inkludera smärtsamma cysta som uppstår som ett resultat av överstimulering av äggstockarna. ‘Donnelly, som nu väger ca 220 pund, betonade att HCG-kosten inte är för alla och uppmanade människor att gå ner i vikt för att lyssna på sina kroppar i för att bestämma vad som fungerar för dem. ‘Jag vill inte att folk ska komma undan och tänka på att jag skjuter HCG-kosten, även om jag inte hade kunnat göra det jag kunde göra,’ sa. ‘Men det sätt som jag ser på det, hände det till att vara det som fungerade för mig.’
mat för viktminskning Canucks anthemsångare Mark Donnelly förlorar 172 pounds på HCG diet