kosttillskott viktminskning Castanet viktminskning

gå ner i vikt frukost Castanet viktminskning

Jag läste igenom den här bloggen och fann lite av det oroande. De pratade om fettblåsare och karbblåsare. Det lär dig inte att äta ordentligt. Det är där uppe med rensning. De pratade också om nudlar som inte var stärkelse. Tyvärr, men det är omöjligt. Språket de använder är antingen felinformerade eller helt enkelt fel i många fall. Det ser misstänkt ut som en annons för Herbal Magic.

Så långt som en LA Weightloss går, har vissa människor klagat på kosttillskott, barer och skakningar. Jag känner personligen till någon som var på programmet och använde inte någon av dessa produkter. Hon har celiac sjukdom och måste vara mycket försiktig med vad hon äter. De kunde ta emot henne med anpassningar till planen.

Med något av dessa program tror jag att du kommer att hitta lite inkonsekvens från en konsult till nästa. Vissa konsulter är mycket bra och mycket kunniga, lite mindre så.

Jag skulle definitivt hålla sig borta från något program som kräver att du använder färdigförpackad mat. Detta lär dig inte något om portion kontroll eller hur man lagar mat på ett hälsosammare sätt. Det är extremt dyrt och knyter dig till företaget på obestämd tid. Om du slutar köpa maten och börja äta vanliga måltider, är chansen att vikten kommer tillbaka.

Du måste lära dig att äta riktig mat och lära dig vad som är lämpligt belopp för din kropp.

Livet är en bankett och de mest dåliga sugarna svälter ihjäl.

Personligen tror jag att WW är det mest förnuftiga alternativet för människor som behöver lite hjälp, kostnadskänsliga och hälsovisa. Det lär dig hur man kontrollerar portioner, planerar måltider och verkligen tänker på vad du lägger i munnen. De erbjuder barer och WW-mat, men det är inte på dig eller som krävs av programmet. Du kan äta något du normalt skulle men måste ta hänsyn till matvärdet. Självklart om du vanligtvis äter högkalibrerade lågfibrer livsmedel kommer du att måste göra vissa ändringar men om du äter hälsosam mat medan du är på programmet borde du inte ha problem med att hålla magen full.

‘Varför kan vi inte hitta tillräckligt’.

En bra vän av mig använder LA Viktminskning och har ganska bra framgång med det. Hon har förlorat ca 60 pund hittills och finner det ett program som är lätt att följa. De pratar mycket om delstorlek (vilket var en stor del av hennes problem) och de checkar in och har vägar in, vilket kan hjälpa till att hålla en person motiverad.

För mig gör jag bara den grundläggande gamla kaloriräkningen. Och träna.

En baby är något du bär in dig i nio månader, i dina armar i tre år och i ditt hjärta till den dag du dör.

Mary Mason

signgrrrl skrev: Personligen tror jag att WW är det mest förnuftiga alternativet för människor som behöver lite hjälp, kostnadskänsliga och hälsovisa. Det lär dig hur man kontrollerar portioner, planerar måltider och verkligen tänker på vad du lägger i munnen. De erbjuder barer och WW-mat, men det är inte på dig eller som krävs av programmet. Du kan äta något du normalt skulle men måste ta hänsyn till matvärdet. Självklart om du vanligtvis äter högkalibrerade lågfibrer livsmedel kommer du att måste göra vissa ändringar men om du äter hälsosam mat medan du är på programmet borde du inte ha problem med att hålla magen full.

Personligen tycker jag i viss mån att det är bra om något fungerar för någon, å andra sidan måste sunt förnuft gå in i ekvationen vid en viss punkt. Och enligt min mening har media överbelastat personer med information och mycket felaktig information om föremål för viktminskning. Teoretiskt är det grundläggande begrepp om du konsumerar för många kloror än din kropp brinner av dig, och om du konsumerar mindre kalorier än din kropp behöver du gå ner i vikt. Men du förlorar också mycket imprortant muskelmassa och ton och följaktligen faller i mönstret av yo yo dieting.

Och en stor sak som placerar som WW och örtmagi verkar inte ha stor kompetens i är träningsrekommendationer för människor.

‘hasbeenathlete’ är rätt, om du inte tar in tillräckligt med kalorier (från rätt mat) under dagen, kommer din kropp att gå i svältläge, och du kommer att hålla din vikt eller vinna. Jag gick på gymmet 4 dagar i veckan och kunde inte räkna ut varför jag inte tappade någonting. Visas jag äter bara ca 700 cals per dag. Jag stötte det upp till 1200 och förlorade 5 pund på en vecka. Kvinnan blev upphetsad när hon förlorade 4 uns! Bara en tanke, om hon inte hade kollat ​​innan hon lämnade? Skulle de ha räknat som en vinst? Lol. Ät rätt, träna och bli inte så lat att du letar efter nästa snabba fix!

‘När du kommer in i en stram plats och allt går emot dig, tills det verkar som om du inte kunde hålla en minut längre, ge aldrig upp då, för det är bara det ställe och tiden som tidvattnet kommer att vända.’

Nej, hon var inte tvungen att köpa produkten, men fick höra att hon gjorde det anmärkningsvärt bättre om hon gjorde. Och ja, hon gjorde verkligen programmet. Jag vet också om en annan dam som gjorde programmet och gjorde det bra för 5 månader. Hon kraschade sedan eftersom hon inte förändrade sin livsstil, ändrade precis vad hon åt och maten hon äter var orimligt och inte troligt att passa in i din dagliga rutin.

Väger dig själv (eller någon annan gör det för dig) 3 gånger i veckan är inte bra för dig. Du lär dig att bero på skalan för att berätta hur mycket du ska äta / inte äta.

Ja, 1200 cals är det minsta minimumet, men jag kan säga att jag är absolut inte svält. Jag är m 5 ‘6’ och normalt 135 pund (kurvig av naturen) och slutligen ner till 160 efter att ha fått min sista bebis . 1200 cals hjälpte mig att få till 148 på 3 veckor. Det är i genomsnitt 4 pund per vecka. Jag vet också att det inte är bra att förlora mer än 2 pund per vecka, men jag gör det med hjälp av min dr, så det är ingen anledning till oro!

‘När du kommer in i en stram plats och allt går emot dig, tills det verkar som om du inte kunde hålla en minut längre, ge aldrig upp då, för det är bara det ställe och tiden som tidvattnet kommer att vända.’

gardengirl skrev: Jag känner tre personer som har varit på LA och gjorde anmärkningsvärt bra på den.

De tvingades inte köpa produkt och lärde sig att äta ordentligt.

De gynnades också av regelbunden couselling.

Har ditt MIL faktiskt gjort programmet? De skräddarsy det enligt kundens behov. Om de väger dig 3 gånger i veckan är det inte orimligt att mäta förlusten i uns.

När det gäller 1200 kalorier om dagen är det fortfarande det minsta tillåtna läget för de flesta vuxna kvinnor. Hasbeens kommentar om ‘ät 1200 kalorier’ är förmodligen dåligt råd för alla som är större och vill gå ner i vikt. En 1200 kaloridiet skulle fortfarande betraktas som ‘svält’.
kosttillskott viktminskning Castanet viktminskning