kost för viktminskning Castanet Jag försöker gå ner i vikt

ner i vikt snabbt Castanet Jag försöker gå ner i vikt

Du kan ändra din kost. Du kan äta mindre. Du kan träna mer. Det spelar ingen roll! Bottom line. Du behöver konsumera färre kalorier än du bränner för att smälta poundsna oavsett vilken typ av kost eller motion du använder.

Shedding 1 2 lbs. en vecka är det bästa sättet att gå ner i vikt och hålla av det. För att förlora ett kilo fett måste du ta in färre kalorier än att du brinner period. Att förlora 1 2 kg. Varje vecka måste du sänka ditt kaloriintag med 500 till 1000 kalorier dagligen.

För att skapa ett underskott på 500 kalorier kan du antingen justera ditt dagliga matintag så att du tar 500 färre kalorier om dagen eller skär några kalorier medan du tränar för att bränna ytterligare kalorier. Om du till exempel tar 250 dagliga kalorier ur din kost och tränar tillräckligt för att bränna ytterligare 250 kalorier skapar du ett underskott på 500 kalorier. För att bränna 250 kalorier,
kost för viktminskning Castanet Jag försöker gå ner i vikt
gå två mil mer än vanligt eller använd en stegmätare för att säkerställa att du tar 5000 steg. Att gå mer kan vara så enkelt som att ta trappor istället för en hiss eller att skicka din bil till närliggande ärenden.

Dans som om ingen tittar, sjunga som om ingen lyssnar och leva varje dag som om det var din sista.

Livet handlar inte om att vänta på att stormen ska passera. Det handlar om att lära sig att dansa i regnet.

Jag har en pedometer och ibland är jag förvånad över hur många steg jag tar på en promenad.

Ett rimligt mål för de flesta människor är att öka de genomsnittliga dagliga stegen varje vecka med 500 per dag tills du lätt kan genomsnittligt 10 000 per dag. Exempel: Om du för närvarande i genomsnitt 3000 steg varje dag är ditt mål för vecka ett 3500 varje dag. Ditt vecka 2 mål är 4000 varje dag. Sedan dess har jag haft samma vikt i år och år och år.
kost för viktminskning Castanet Jag försöker gå ner i vikt