kalorier viktnedgång Carra inbjöds också att gå ner i vikt eftersom Klopp diskuterar Van Dijk

kost för viktminskning Carra inbjöds också att gå ner i vikt eftersom Klopp diskuterar Van Dijk

Liverpool manager Jurgen Klopp insisterar på klubbrekordet Virgil van Dijk är inte överviktig och hans fitness är inte ett problem.

Tidigare Reds försvarare Jamie Carragher föreslog på torsdag Sky Sports Debate-programmet att världens dyraste försvarare förlorar lite vikt trots att Klopp medger att han vilade 75million januari ankomst från Southampton för tisdag vinner på Huddersfield han rubbade hävdar att centerbacken var överviktig .

passform betyder allt så du har i slutet mer muskler än någonting annat. Det är inte ett problem alls. Dijk är inställd på att återvända till startlinjen för söndagsbesök i Tottenham som kan spela en viktig roll i tävlingen för de fyra bästa.

Liverpool, för det tredje, håller för närvarande en tvåpoängsledning över femte placerad Spurs och ser ut att hämnas sitt 4-1 nederlag vid Wembley tillbaka i oktober.

Van Dijk kommer sannolikt att ersätta Dejan Lovren, som ersattes efter 31 minuter vid Wembley som har uthärdat en torr tid mot Harry Kane, även om Klopp accepterar holländaren fortfarande håller på att ta tag i sina metoder.

Virgil kom hit han var inte lämplig, det är sanningen för att han hade lång skada, då spelade han, då blev han skadad, då överföringen var snäll och han spelade för Southampton så det var inte en konsekvent säsong så länge tillade Klopp.

Jag känner honom inte tillräckligt länge för att säga att du kan spela alla tre matcherna i det här ögonblicket så vi fick möjlighet med Dejan (på Huddersfield) så vi hade två helt passande spelare. Det var därför de spelade och Virgil spelade.

är fortfarande en ny spelare men du kan inte träna i en Premier League match så vi måste använda tiden mellan matcherna och i matcherna vi måste leverera.

är precis som jag förväntade mig att det skulle vara: några upp och ner. Vi kommer att se Virgil van Dijk på sitt bästa efter sommaren men vi har inte tid att vänta tills då och varför ska vi? Han kan ta in många saker redan.

är ganska svårt för att vår försvarande stil och jag vet hur det här låter skiljer sig från Southampton eller Holland så att varför det gör så mycket mening att du blir van vid det. Sport rekommenderar: Ta reda på vilket London-lag Andy Murray är ett fan av och vilken topp tennisstjärna stöder Liverpool (Tennis365)
kalorier viktnedgång Carra inbjöds också att gå ner i vikt eftersom Klopp diskuterar Van Dijk