kalorier gå ner i vikt Catskills erbjuder många fitnessalternativ

hur ska jag äta för att gå ner i vikt Catskills erbjuder många fitnessalternativ

Betydelsen av träning till god hälsa kan inte överdrivas. Att arbeta ut kan inte bara bidra till att förebygga sjukdom och förlänga liv. det kan ge energi och förbättra utsikterna.

Hudson Valley och Catskills är fyllda med fitnesscenter som erbjuder både individuell och gruppinstruktion för att hjälpa dig att komma i form och hålla dem där. Nedan följer en partiell lista över områdesfinesscentra och -program.

o Acupuncture Health Plus, hörn Churchland Road och 600 Route 212 i Saugerties. Ägare och operatör är Alex Shafran, master science licensed acupuncture, New York College och diplomat AC (National Certification Commission for Acupuncture and Oriental Medicine) med en kandidatexamen i yrkeshälsovetenskap. Lokalen erbjuder smärtlindring, rökningstopp behandlingar (listad med Tobax Free Action Coalition of Ulster County), viktminskningsprogram, näringsrådgivning och ansiktsföryngring.

Villkor som anses av Världshälsoorganisationen vara lämpliga för akupunkturbehandling inkluderar: matsmältnings-, gynekologiska, muskuloskelett-, neurologiska och respiratoriska störningar.

o Ageless och Moving, Stevenson Gym på Bard College, Annandale on Hudson. Centrum erbjuder fitness- och hälsoprogram för äldre vuxna och aktiva seniorer. Registrering pågår. Avgifter är rimliga. Charlotte Michos, med 30 år på sjuksköterskans område, är regissör och instruktör. Nytt i år är personliga närings- och träningskurser. Programmet innehåller en ‘More Than Stretch’ -klass, tai chi, matta Pilates, fria vikter, aqua aerobics, aerobics med låg effekt (Christine Riedinger, instruktör), lappsvimning, hälsoutbildning, gästtalare och instruktörer som presenterar klasser som inkluderar näring, accupressure och meditation. Det finns också fitness och kardiovaskulär utrustning, squashbanor, vandringsleder, användning av gymmet och mer. Måndag till fredag ​​till och med 25 juni. Ägare och operatör är Alex Shafran, en sjunde grad Black Belt, National Certification Commission för akupunktur och orientalisk medicin.

Centret har autentisk träning i asiatisk hälsa, fitness och självförsvar och kinesiska, koreanska, japanska. Tai Chi, Qigong, Judo / Jiu jitsu, karate, Kuk Mu Kwan, akupunktur. Östra och västra näringsrådgivning. Också presenteras är personliga träningsprogram viktminskning. Klasser är tillgängliga för vuxna och barn. Privatlektioner erbjuds också.

För mer information, ring (845) 246 7704.

o Anne Olin s sunt träningsprogram, 28 West Gym, Corner Maverick Road och Route 28, Glenford. Inkluderar förstärkning och flexibilitet, utformad för att hantera alla typer av ryggproblem.

o vara anpassad och resande tränare. Jo Yanow Schwartz, personlig tränare, AED och CPR-certifierad. Personlig äldre träningsinstruktion i gymmet, hemma och andra på platsen. Fokus är på äldre vuxna för att lära sig balans, olika rörelseövningar,
kalorier gå ner i vikt Catskills erbjuder många fitnessalternativ
hur man tonar, sträcker och stärker musklerna med och utan utrustning, för att förbättra livskvaliteten och bidra till att uppnå viktmål.

o Body Be Well, 7578 N. Broadway, sviter 1 och 3, Red Hook.

Women’s gym erbjuder yoga, pilates, zumba och ‘group reformer’. Introduktionsserier: två privata sessioner, en gruppklass och en gruppreformatorklass, 100 dollar. Vänns special: du och en vän, 25 dollar varje för en semi-privat reformersklass .

o Centrum för kreativ utbildning, 20 Thomas St., Kingston. Erbjuder klasser i olika stilar av dans, trumma och garageband. Måndag till fredag. Ring (845) 338 1954.

o Copperhood Inn Spa, 7039 State Route 28, Shandaken. Webbplatsen innehåller ett fullservice spa, tennisbana, gym med 16 stationer sprint viktkrets, fria vikter, kardioutrustning, omklädningsrum med dusch, ångbastu, bubbelpool och 60 fot inomhuspool. En yogastudio och längdskidspår är också tillgängliga. För mer information, ring (845) 688 2460.

o Dans och rörelse som terapi för Parkinson, vid St. John’s Episcopal Church, 207 Albany Ave., Kingston Den här roliga rörelsegruppen är utformad för att hantera symtom på Parkinsons och andra neurologiska störningar. Tisdagar.

o Demorest Boxing and Fitness, 777 Broadway, Kingston. Ägare är Brian Demorest. Cardio boxning och boxning lektioner erbjuds. Privata lektioner finns dagligen. Lördag.

o Emerson Resort and Spa, 5340 Route 28, Mount Tremper. Patricia Ullmann, spachef.

Spaet har fått ett fyra stjärnor i Forbes sex år i rad och erbjuder en meny med holistisk välbefinnande med produkter av Naturopathica. Det finns mer än 40 behandlingsalternativ, inklusive ayurvediska ritualer som ritas av gammal indisk helande visdom. Spaet har 10 behandlingsrum, separat bastu och ångbastu för män och kvinnor, spa-caf och relaxrum samt ett fullt utrustat Nautilus-gym med träningstider, inklusive yoga och mat Pilates. Privata medlemskap är tillgängliga.

o Avsluta Line Fitness and Exercise Center, 701 Union St., Hudson.

Ägad av Bruce Finn, Finlands Linje, ett gymnasium, är en 12 500 kvadratfotanläggning. Faktiskt två klubbar i ett, har centret ett frivikt område med Hammer Strength samt ett gym med Cybex och Nautilus kretsar.

Kardiovaskulära maskiner är också tillgängliga, och gruppkurser erbjuds hela veckan. Klubben har även solarium och ångduschar.

En mängd medlemmar, inklusive senior, studenter och familj, finns tillgängliga. Specialpris på $ 33 per månad med ett års åtagande.
kalorier gå ner i vikt Catskills erbjuder många fitnessalternativ