kalorier gå ner i vikt Carlisle vill att Parsons ska minska vikten

träning viktnedgång Carlisle vill att Parsons ska minska vikten

Dallas Mavericks tränare Rick Carlisle sa att han var oroad över att framåt Chandler Parsons satte för mycket vikt i offseasonen.

Parsons, som undertecknade ett treårigt avtal på 46 miljoner dollar, bultade upp under sommaren för att bli starkare. Men Carlisle tror att Parsons har lagt för många pounds.

Carlisle vill att Parsons ska gå ner i vikt eftersom han tror att det påverkar hans konditionering. Parsons hade nio poäng på 4 av 12 skott, med sex returer och sex assisterar på 20 minuter fredag ​​kväll mot Oklahoma City Thunder.

‘Han såg trött ut där ikväll till mig,
kalorier gå ner i vikt Carlisle vill att Parsons ska minska vikten
och hans skott är kort,’ sa Carlisle. ‘Han arbetar med att förlora lite vikt. Han är lite tyngre än han har varit. Han är över 230, och vi vill se honom komma ner till minst 225. Det är ett arbete pågår, och ikväll är en av de nätterna där jag tycker att extravikt var ett hinder. ‘

Parsons lyfte vikter under sommaren och spelade inte basket för att förhindra att bli skadad. Han ville lägga till den nödvändiga styrkan för att göra övergången från liten framåt till kraft framåt när stjärnan Dirk Nowitzki vilar under spel.

Parsons sa att han inte håller med Carlisles bedömning av hans vikt.

‘Hans åsikt om tung är annorlunda än min,
kalorier gå ner i vikt Carlisle vill att Parsons ska minska vikten
‘ sade han. ‘Vi brukar gå på det varje dag om det. I slutet av dagen respekterar jag hans åsikt. Efter träningslägret svänger min tyngd.