hur snabbt kan man gå ner i vikt Carbs på morgonen eller natten

viktminskning tips Carbs på morgonen eller natten

Generellt sett säger experter och ständigt vinner tävlingen när det gäller viktminskning. Men enligt ny forskning vid University of Melbourne i Australien är vikten av viktökning liknande om vikten går förlorad snabbt eller förlorad långsamt och stadigt.

Forskarna arbetade med 200 överviktiga vuxna. Hälften följde en mycket lågt kalori diet med bara 450 till 800 kalorier om dagen i 12 veckor. Den andra halvan följde en gradvis viktminskning plan som skära 500 kalorier om dagen i 36 veckor.

Grupperna återfick 71 procent av vikten de förlorade. På den positiva sidan höll de bort 30 procent av vad de förlorade. Vikten underhåll är det svåraste och det är när människor behöver det mest professionella stödet.

Forskarna säger att snabb viktminskning under en kort tid kan vara säkert och motiverande för vissa. Olika viktminskning metoder passar olika människor.

Det finns ingen riktig väg att gå ner i vikt för alla. Men om du funderar på en mycket lågt kalori diet bör du först tala med din läkare.

2. När det gäller viktminskning, spelar det ingen roll om vi äter kolhydrater bara på morgonen eller bara på natten?

Det finns alla typer av planer där ute några har inga kolhydrater,
hur snabbt kan man gå ner i vikt Carbs på morgonen eller natten
vissa har du äter kolhydrater bara på morgonen, några bara på natten. Ofta finns det inte mycket vetenskap bakom dem.

Men nu är forskning som utgivits av israeliska experter stödjer att ha din kolhydrater bara på natten. 63 hälsosamma överviktiga poliser fullföljde studien. Några åt sina kolhydrater spridda hela dagen och andra hade bara kolhydrater på natten. Natten bara kolhydrater ätare rapporterade mindre hunger under dagen och förlorade betydligt mer kroppsfett.

Så om du har problem med att hantera din hunger,
hur snabbt kan man gå ner i vikt Carbs på morgonen eller natten
överväga att äta protein och grönsaker under dagen och ha dina frukter och hela korn vid din kvällsmåltid.