hur blir man smal snabbt Carrie talar om hennes viktminskning

gå ner 10 kilo Carrie talar om hennes viktminskning

Carrie s historia: Min kamp, ​​min filosofiCarries historia: Min kamp, ​​min filosofiPersonal har e-postat och ringde mig och frågade vad jag gjorde för att förlora den vikt jag har förlorat. Så, jag har bestämt mig för att posta allt jag har gjort online. Det kommer vara lätt att komma åt och förhoppningsvis uppmuntra en hälsosam gemenskap. Vad jag gör: Carries motion och näring Vad jag gör: Carries träning och näring Så vad gör jag? Jag tränar 5 till 6 dagar i veckan. Just nu försöker jag göra hjärtat alla dessa dagar eftersom jag måste bränna av fettet. Jag lägger också till i vikter 3 dagar i veckan. Av Carrie Duncan email

BILOXI, MS (WLOX) Många har frågat mig, din hemlighet att förlora din vikt? Mitt svar är enkelt och vanligtvis inte en de vill höra. Jag har utövat och äter en välbalanserad diet, väl det mesta. Nu ska jag presentera dig för vad och som inspirerar mig.

Jag började träna med en tränare, Brian, tillbaka i maj 2008. Kort efter mötte jag en nutritionist, Adrianne, och började skriva ner allt jag satte i min mun. Vid hösten var det en märkbar skillnad i mitt fysiska utseende. Medan jag är stolt över hur långt jag kommer, tittar jag fortfarande på mig själv och vet att jag fick mer arbete att göra.

Leonie Johnston är inte bara min frisyrer, men hon är en mycket bra vän. Hon säger att jag var en inspiration för henne att få tillbaka vagnen så att säga.

‘Vad hände var, du kom in och arbetade bara med din tränare och hade precis köpt den nya kakan. Och jag var som, vad gör du? Och du var som, jag gör det den här gången, sa Johnson.’ Och sedan Självklart såg jag dig till din nästa hårklippning, så det var trevligt sex veckor. Och du gick in, och det var som bam. Och det var som om jag kan göra det här, om hon kan göra det. Inspiration är en rolig sak, och du vet aldrig när du kommer att inspirera någon annan. Och för att vara väldigt ärlig, inspirerar hon mig.

‘Jag har förlorat sedan 2001, 2002. Jag kallar det, det när jag nådde toppen. Och jag förlorade det verkligen i etapper,’ sa Johnson.

När Leonie gav henne innan bilden till mig, tvekade hon med tårar i ögonen. Hon har förlorat ca 100 pund hittills!

Johnson sa, ‘Det är svårt att tro dig låta dig komma till den punkten.’

Det finns en del av mig som säger ‘Hur lät jag det bli så?’

Jag tror att du måste titta på den frågan, och du måste identifiera varför du gjorde. Många människor vill använda ursäkter. Nåväl, jag måste göra det och jag måste göra det, men i första hand måste du ta hand om dig själv.

Tracey Heiken är en tränare på Memorial Fitness Center i Gulfport, där jag tränar.

‘Du behöver kolhydrater, de goda sorterna: Som dina frukter, dina grönsaker, hela dina korn. Du behöver magre proteiner: fisk, kyckling, magert kött i kött och du behöver fett. Du måste ha bra fett, försöka hålla dig låg på mättat och transfat, sade Heiken.

Heiken betonar att mat är en stor del av att ta hand om dig själv.

‘Om du tänker på din ämnesomsättning som en brasa, om du slänger in en stor logg och då glömmer det, kommer du inte att ha någon energi. Branden kommer att sluta, säger Heiken. ‘Om du börjar med en bra grund, kommer det att bli din frukost och du små saker där inne, en gång i taget. En liten bit av kvistar och näringsämnen, det kommer att hålla den elden och din ämnesomsättning. ‘

Detta var en stor kamp för mig eftersom jag trodde att jag gjorde det bra genom att bara äta 700 kalorier om dagen. Fakta: Det är inte bra, du måste helt enkelt äta.

‘Jag tror att det viktigaste för mig är att förbereda. Du vet att jag gör allt på veckans framsida, att när jag gör allt min matlagning,’ sa Johnson. ‘Du kan öppna kylskåpet här [hos henne] och du har små ziploc-behållare, ziploc-väskor. Jag tar en sharpie och jag skriver fettet och kalorierna på varje väska.’

Det som fungerar för Leonie. Jag håller upp med det så mycket som hon gör, men jag försöker alltid ha något med mig, så jag blev inte avskräckt. Adrienne, min nutritionist på e Fitness, berättade för mig en ny studie kom ut som sa att du kommer att förlora dubbelt så mycket vikt skriv ner vad du äter än om du inte skriver ner det.

En annan stor inspiration för mig har varit tittarnas feedback.

Sheila e mailade mig och sa, ‘Carrie Jag har beundrat din viktminskning eftersom jag har kämpat hela mitt liv med fetma.’

En annan tittare skrev: ‘Jag är en av många, som säkert har sett dig långsamt försvinna under de senaste månaderna, även under semestern! Jag är så glad för dig att du har fastnat på vilket program du är på och är långsamt men säkert når ditt mål. ‘

Sally Partridge skrev: ‘Du är en uppmuntran till oss alla som försöker leva hälsosammare. Jag undrar om du vet hur många du har berört av din pinne till det attityd.’

Ärligt talat är det ödmjuk att tro att jag kan vara en inspiration till någon. I mitt liv, om jag kan göra en positiv skillnad i någon annans liv, anser jag mig själv som en framgång, och den framgången håller mig motiverad.

En annan hemlighet till framgång är att fokusera på små mål, som att förlora fem pund åt gången. Och vara fokuserad på det positiva i stället för det negativa.

Grunden för mig är att jag försöker göra val Jag känner att jag kommer att kunna leva med evigt, och för första gången lever jag för mig!

Förresten har jag förlorat 42 pund hittills (3/29/09). Jag kommer att uppdatera detta eftersom jag fortsätter att förlora mer vikt.
hur blir man smal snabbt Carrie talar om hennes viktminskning