gå ner i vikt träning Carus Green Captain lyfter pengar med välgörenhetsvikt

hälsohem viktminskning Carus Green Captain lyfter pengar med välgörenhetsvikt

Carus Green Golf Clubs nuvarande kapten, Ian Fairhurst, har träffat sitt ambitiösa mål att förlora tre sten och väckt viktiga medel för muskeldystrofi i processen.

Den 58-årige från Kendal satte sig viktminskning utmaningen efter att ha anmält sig till ‘Slimming World’ i augusti.

Ian har nu förlorat en svimlande tre sten, två pund och höjt 265 för välgörenheten, Ian är angelägen om att tacka sina anhängare vid Carus Green för deras fortsatta stöd och uppmuntran.

‘Jag har kämpat med min vikt i ett antal år och nu med ett ungt barnbarn, var jag angelägen om att bli frisk och frisk igen’, sa han.

‘Jag har alltid varit lite av en yo yo dieter, men Slimming World verkar ha gjort tricket. Jag slutar inte helt, eftersom jag fortfarande har ytterligare två sten att förlora, men jag är glad över att jag har träffat mitt mål. Jag höjde pengarna för en värdig sak genom att skapa en ‘Just Giving’ -sida och genom individuella donationer. Jag donerade också ett pund själv för varje pund som förlorades. Alla har varit så stödjande och jag vill säga ‘tack’ till dem alla. ‘

Ian, som varit medlem i Carus i mer än fyra år och spelar ett handikapp på 13, har spelat golf sedan 16 år och överlämnar kaptenbatongen i februari 2018.

‘Det har varit så underbart år, inte bara med viktminskningen, men att hålla kaptenens position vid Carus Green har varit väldigt speciell,’ sa han. ‘Att lära känna både medlemmar och besökare har varit jättekul med Triby Tour i juni en speciell höjdpunkt för mig. ‘.
gå ner i vikt träning Carus Green Captain lyfter pengar med välgörenhetsvikt