gå ner i vikt med styrketräning Carl Liebert III

gå ner i vikt hemma Carl Liebert III

Carl C. Liebert III har varit en Naval Academy-ensign, en basketbollsmän och rumskamrat att shoo i Hall of Fame-centret David Robinson, en verkställande på The Home Depot och en försörjningsansvarig utplacerad till Haifa, Israel. För tjugofem år sedan slog han upp skott för Floyd Central High Schools basketlag och i oktober är han chef för 24 Hour Fitness Worldwide, en kondition för fitnessklubbar.

Liebert och hans fru lyfter tre söner, alla basketspelare, på Californiens East Bay, 45 minuter från San Francisco. Det är första platsen han bodde väster om Mississippi.

CARL C. LIEBERT III: ‘Det är hemma. ‘En gång en Hoosier, alltid en Hoosier’ är det som jag säger alltid till människor. Min utökade familj är där, mina mostrar och farbröder. Du saknar den kamratskapen, för att kunna gå till Floyd Central, till Highlander Point och se människor. ‘

F: När var sista gången du gjorde det tillbaka?

LIEBERT: ‘Förra gången jag var tillbaka var det ungefär veckan före Harvest Homecoming. Jag råkade vara i det området och kunde se min mormor.’

F: Vad var du inblandad i på Floyd Central?

LIEBERT: ‘Jag var på basketlagret, vi kom till semistat. Jag var väldigt aktiv i National Honor Society, kyrkans ungdomsgrupp. Mina käraste minnen är spelarna mellan Floyd Central och New Albany High.’

Fråga: Vad är den bästa strategin för att spela David Robinson en på en?

LIEBERT: ‘Jag förstod honom förmodligen bara en eller två gånger i mitt liv. Jag hjälpte med att bidra till hans höjdreuiqreme genom att låta honom få mycket sömn.’

F: Kan du beskriva din vänskap med mannen?

LIEBERT: ‘Jag pratade med honom förra sommaren och hösten mycket kort när jag tog den här rollen för att komma ut här. Under semestern spelade vi telefonmärke.’

Fråga: Tror du att det rimmar fjädrarna av äkta admiraler som Robinson heter Admiralen?

LIEBERT: ‘Jag tror att alla som handlar med David, uppskattar att han är en stor ambassadör. Jag tycker att många av dessa killar känner sig ganska bra att de har någon som representerar dem. ‘

LIEBERT: Just nu, jag tränar varje dag, de senaste par dagarna har det varit två gånger om dagen. Beror på vad mina pojkar gör.

Fråga: Vad är det mest du kan bänkpressa?

LIEBERT: (skrattar). ‘Det är konfidentiellt. Om jag berättar för min bänk, kommer det att bli hundra killar som jag spelade emot i Indiana, som säger ‘Vad är det?’ ‘

Fråga: Vad är det mest anmärkningsvärda exempel du har sett på någon som missbrukar gymutrustning?

LIEBERT: ‘Det är missbruk av gymutrustning, men en av de saker jag oroar mig över är att folk kan komma in och inte missbruka sina kroppar. Det vi oroa oss för är folk som inte vet hur man lyfter ordentligt och skadar sig själva. ‘

Fråga: Är det verkligen en ökning av gymnasiet när människor gör nyårs resolutioner?

LIEBERT: ‘Det är otroligt. Det är ett fenomen som jag ser nu när jag är i branschen. Du kan se den på TV med viktminskningsannonserna, och då handlar det om Super Bowl-festtid som människor ger upp sina lösningar. ‘

Fråga: Ser dina gymnastiker mycket på prowl för datum?

LIEBERT: ‘Vi försöker inte vara en traditionell köttmarknad, men det är en ung, hälsosam miljö. Det är ett bra ställe att träffa människor. Men våra gym tenderar att tillgodose den allvarliga fitnessentusiasten. ‘

Fråga: Ärligt talat, att du är ansvarig för ett företag med tusentals människor och miljoner dollar på spel, svettar du någonsin spontant?

LIEBERT: ‘Varje 10 minuter. Jag sa alltid (när jag spelade basket) började jag svettas så snart jag visste att det var ett spel ikväll. Jag är en av dessa människor, det tar inte mycket mer. på ansvar av en ledarposition har du alltid fått lite svett över din panna. ‘

Fråga: Både Hem Depot och 24-timmars Fitness har en egen fokusering. Är det en del av attraktionen, och hur påverkar det ditt jobb?

LIEBERT: ‘När jag var hemma depot var jag i kundservicen, nu är jag i medlemstjänsten. Vi har 3 miljoner medlemmar. Vi har många medlemmar som inte vill att någon ska prata med dem, och då har vi några medlemmar som vill att vi ska hjälpa dem att gå ner i vikt och hjälpa dem med kosten. Det beror allt på vår förmåga att tjäna medlemmarna som de vill serveras. ‘
gå ner i vikt med styrketräning Carl Liebert III