gå ner i vikt Cary Castagnas stridsspel

gå dig smal Cary Castagnas stridsspel

Så många läsare vet att jag kämpat i ungefär två decennier för att återfå den muskelkropp som jag visade under min ofta minns stint som en konkurrenskraftig bodybuilder 1992. Jag var 19 då. Sigh.That står som höjdpunkten i vad som har varit en livslång, bergsklättraslag av bulten. Innan det har varit en livstid. Bland mina första barndomsminnen minns jag det överväldigande ledset jag kände när jag upptäckte att min mamma var med samma gener, det var inte länge innan jag hade på sig specialstora jeans och varaktiga skolgårdsdrag på min, uh, expanse.But att citera Shakespeare Hamlet, i stället för släparna och pilarna av upprörande förmögenhet, valde jag att armar mot ett hav av problem. kom ihåg feberishly ridning en gammal stationär cykel inne i vårt stuffy familjen garage på en av de hetaste sommardagen när jag var omkring 11 år i ett desperat försök att jobba upp svett och gå ner i vikt. Fast.At 12 började jag dabbling med en skivstång som satt hemma. Jag blev snart biten av den ryska järnbuggen. Vid 13 pumpade jag järn tillsammans med de stora killarna på det lokala gymet. Och så började min uppstigning till den konkurrenskraftiga bodybuilding-scenen. Eftersom jag tävlade två gånger (narkotikafri, skulle jag kunna lägga till), har jag haft en visserligen skrynklig träningsresa med alltför många ebbs och flödar för att nämnas. Bland de flyktiga topparna har man segrat i två 12 veckors media fitness utmanar en 2004, när jag förlorade 50 pund den andra 2007, när jag tappade 36 pund. Tyvärr tog jag tillbaka tyngden och mer efter båda utmaningarna när jag misslyckades med att fortsätta mina förbättrade matvanor och träning. 2010 erkände jag i tryck för att vara ett bedrägeri för att i huvudsak inte öva vad jag predikade i min Keeping Fit-kolumn. Det landade den här stora feta hyckeln på en nationell TV-show, där jag lovade att förlora mer än 100 pund och äntligen passa för bra. Väl, den personliga utmaningen gick ganska som planerat. Efter att ha släppt nästan 20 pund under flera veckor släppte jag min diet och började sakna träningspass. Jag fick snart vikten tillbaka och jag nämnde aldrig utmaningen igen. Senare skedde jag 17 pund fett och fick fem kilo muskler förra våren i en åtta veckors utmaning mot fyra-tiden världscurlingmästare Randy Ferbey. För rekordet förlorade Ferbey 16 pund av fett och packade på tre kilo muskler. De pounds jag förlorade hittade dock tillbaka på min belaguered 5 kroppsbyggnad inte länge efter att utmaningen slutade. Tillsammans med de pesky punden kom flera pund också. Börja med att se ett mönster än? Jag intervjuade några av de bästa experterna i fitnessbranschen i hela Nordamerika för denna kolumn. Och genom denna kolumn, som går nationellt i dussintals tidningar över Sun Media-kedjan, har jag utövat dygden i träning och nutrition i mer än ett decennium. Men jag har noggrant behärskat den här träningsenheten själv. Och det leder mig till min senaste mediautmaning. Som läsare av min blogg vet jag redan, jag anmälde mig till 2014-World Health Media Transformation Challenge. Det är en sex veckors utmaning med nio Edmonton-radiopersonligheter och din verklighet. World Health kommer att välja en vinnare baserat på följande kriterier: Total viktminskning, bästa skriftliga vittnesbörd, förändring av kroppssammansättning, före och efter foton och förändringar i mätningar. Upptagen, förutom bragging-rättigheter, är $ 1000 tilldelad till vinnarens välgörenhet. personligheten har varit kopplad till en personlig tränare för tre vecko långa långa träningspass. Mine är Dennis Brent, en tränare och fitnesschef på World Health Mayfield Common location. Varje personlighet arbetar också med en näringslärare. Jag ljuger om jag sa att jag ville vinna den här utmaningen. Jag är också galen om jag trodde att jag kunde återvända till att vara ett fysiskt prov på bara sex veckor.
gå ner i vikt Cary Castagnas stridsspel