gå ner 5 kilo snabbt Carmel kvinna s nya ‘Body Love Manual’ navigerar hur man överlever själv

mat för viktnedgång Carmel kvinna s nya ‘Body Love Manual’ navigerar hur man överlever själv

Några som hämtar Elizabeth ‘Lily’ Hills nya bok Body Love Manual kan drabbas av en till synes motsägelse i dess undertext: Hur man älskar kroppen som du har som du skapar det kropp du vill ha.

Men för Hills är paradoxen svaret: ‘Våra kroppar är vackra och verkligen ett mirakel med vilken vikt som helst,’ säger hon. ‘Ju mer vi inser det, desto mer kan vi sluta självdämpande inre dialog och gå ner i vikt.’

På ytan är Hills den vackra flickan bredvid vuxen, en socker och kryddbrunett, som bär den här säsongens ljusaste Patagonia-redskap. Trots henne har det varit en bra upplevelse, livet har inte varit solsken och regnbågar för Carmel-indianen. Boken är en produkt av en personlig resa genom fetma och ätstörningar.

‘För drygt ett decennium,’ skriver hon, ‘jag hade ett tvångsmässigt förhållande med mat som dominerade mina tankar i stort sett alla vakna ögonblick.’

Giftiga klappar fyllde hennes sinne: ‘Jag ser hemskt ut.’ ‘Jag hatar mig själv.’

När hon tog tid för självreflektion, skulle hon ‘bli djupt deprimerad’ och börja binge äta till en punkt där ‘jag kunde inte ta en annan bit, tills min mage stickade ut smärtfritt’. Binge äta troligtvis uppstod framför TV eller dator med ‘glass, kakor, något slags efterrätt men jag’ tröttnar på det efter en stund och leder mot saltare, som pizza, pasta och nötter. ‘

Enkelt sagt var det ‘den klassiska, fula og onda cykeln.’

Härifrån gjorde Hills vad nästan alla kvinnor har gjort minst en gång i sitt liv hon dieted. Men snart insåg hon att ‘ju mer jag tänkte på min vikt, desto mer eskalerade den.’

När hennes ansträngningar misslyckades började hon fråga sig kritiska frågor: ‘Om dieter inte fungerar, vad gör? Varför är jag så svår på mig själv? Varför äter jag när jag inte är hungrig?

När hon äntligen hittade svar sättade Hills på ett uppdrag: att nå så många kvinnor som möjligt.

‘Jag hade kämpat och lidit så mycket med min ätstörning att när jag kom igenom det ville jag bara hjälpa andra kvinnor att komma igenom det.’

Hon startade en radioprogram (för närvarande på hiatus) på KCDU 101.7FM, ‘The Goddess to Goddess Empower Hour.’ Förutom att kultivera sin radiosändiga röst,
gå ner 5 kilo snabbt Carmel kvinna s nya 'Body Love Manual' navigerar hur man överlever själv
utforskar programmet (bland annat gudinna ämnen) kroppskärlek, kul och viktminskning. Hon erbjuder också personlig coaching för dem som försöker gå ner i vikt.

Nu lägger kroppshandboken ut för andra vilka kullar att lära sig på egen hand: Dieter fungerar inte av både fysiska och psykiska skäl.

De psykologiska effekterna av dieting är särskilt invalidiserande. ‘När din kropp säger att det är hungrig och du ignorerar ledtrådarna eftersom du försöker stanna på en diet, kommer ditt sinne att fixera på maten du håller kvar’, skriver hon, ‘som barnet som har blivit tillsagd att inte Rör vid presenten under julgran. ‘

Att älska dig själv gör arbete där dieter inte gör det, enligt Hills. ‘Tro det eller inte, kärlek är en avgörande nyckel för att släppa övervikt, säger Hills.’ Du har hört det gamla ordspråket, ‘Kärlek övervinner allt.’ Tja , det är sant.’

För dem med egna egna ord (eller Don Henley-låtar som fastnar i huvudet), älskar de ibland bara inte tillräckligt, så boken följer självkärlek med 10 praktiska nycklar som ger specifika steg som gör det möjligt för läsaren att återansluta med din sanna hunger och uppnå din naturliga vikt för gott. ‘Bland de förslag som man ger full uppmärksamhet åt måltiderna och bara äter när det är hungrig inte när man försöker undvika obehagliga känslor som rädsla, oro, ilska, sorg, spänning eller tristess.

Kroppshandboken kompletterar dessa tips med ‘medvetenhetsmöjligheter’ som är utformade för att hjälpa läsarna att komma till hjärtat och själens rötter i viktproblemen. Dessa humdingers är typiska: ‘Får du övervikt håller dig säker från avslag?’ ‘Är intimitet något du omfamnar eller något du undviker?’ Sådana frågor är inte flera val de har linjer under dem som bjuder in uppsatssvar. En liten själ som söker att gå med en ny viktminskningsfilosofi.

” Jag har inte gjort tillräckligt, ‘säger Hills.’ ‘Jag räcker inte.’ Detta var grunden till mina ohälsosamma matvanor. ‘Ändringen av det paradigmet, det ohälsosamma tankemönstret är nyckeln.
gå ner 5 kilo snabbt Carmel kvinna s nya 'Body Love Manual' navigerar hur man överlever själv