gå ner 1 kg i veckan Casting Call i Nashville

hur många kalorier är ett kilo Casting Call i Nashville

(WRCB / NBC) NBC populära verkstadsserie ‘The Biggest Loser’ lanserar en 14-orters cross country-sökning för att hitta nya tävlande för nästa utgåva av hitshowen. Både individer och lag uppmanas att ansöka om den nya säsongen, som kommer att lufta under hösten. För att hålla kreativa alternativ öppna för den nya säsongen söker producenterna också certifierade tränare. Utgående och karismatiska individer eller grupper av två uppmanas att söka, särskilt de som har personlighet, önskan och konkurrensförmåga att vie för detta en gång i livet möjlighet att gå ner i vikt, förändra sina liv för alltid och tävla om ett stort pris på 250 000 dollar. Lag kan innehålla familjemedlemmar (syskon, kusiner, föräldrar och vuxna barn etc.), makar, dejting eller förlovade par, farföräldrar, medarbetare, tidigare lagkamrater eller idrottare, bästa vänner och högskolestudenter. Kandidater måste vara minst 18 år och legala bosatta i USA. Producenter söker också certifierade tränare med starka personligheter som har en solid historia om att ta bort vikt från överviktiga kunder. Näringsuppgifter är ett plus, och träningsansökare måste tillhandahålla referenser. Samtidigt som de kommer att försöka se alla, casting teams ‘The Biggest Loser’ kommer att göra sitt bästa för att se de första 500 personerna i linje. Människor får inte ställa upp innan tre timmar innan det öppna samtalet börjar. Kandidaterna bör ta med sig ett icke återvändande foto av sig själva (och deras partner om de ansöker som lag).
gå ner 1 kg i veckan Casting Call i Nashville