bli smal på 4 veckor Carb Diet kan hjälpa dig att gå ner i vikt

träning för viktnedgång Carb Diet kan hjälpa dig att gå ner i vikt

Home Articles Weight Loss Articles Hur en Low Carb Diet kan hjälpa dig att gå ner i vikt När det gäller viktminskning, kan man aldrig överdriva betydelsen av proteinrik och låg carb diet. Detta innebär den mest önskvärda blandningen av livsmedel som innehåller en hälsosam mängd proteiner, kolhydrater och naturligtvis fetter. Denna ätregime är inte bara bra för att kasta några pund utan också för att främja optimal hälsa.

Enbart en kolhydratbristdiett hjälper till att bränna fett, men förbättrar även muskelmassan i kombination med tillräckligt med proteiner och regelbunden motion.

Glömma viktminskningstillägg och dyra ‘magiska piller’ som lovar övernattningsresultat. Nu kan du få kroppen av dina drömmar till en budget med ingenting annat än en strukturerad lågkolätande regim.

Varför låg carb diet?

Till skillnad från andra dietprogram som säljs av den så kallade ‘guruer’ i träningsindustrin, erbjuder en låg kolhydratdiet dig en enorm valfrihet. Detta gör att man håller fast vid måltidsplaner i helvete mycket lättare utan att tillgripa fuskmål nu och då.

Eftersom det finns så många mat att välja mellan, måste du offra äta ute med dina vänner eller hoppa över en hälsosam måltid med familjen. De flesta dieter misslyckas eftersom de är för restriktiva och blir i vägen för det verkliga livet.

Men med kosten som består av endast lågt carb mat, kan du vara säker på att verkliga livet inte kommer att ingripa.

Principen bakom viktminskning med låg viktminskning är baserad på det faktum att vår kropp tvingas brinna fett i avsaknad av rikliga kolhydrater. Annars utsöndrar vår kropp insulin som säger att kroppen inte brinner fett och använder maten som bränsle.

Low Carb Food för Dieting

Okej nogt om fördelarna med denna diet. Det är dags nu att vi pratade om några av de saker som du kan införliva i dina måltider. Om en servering bestående av en halv kopp ger 3g bra kolhydrater. Ett helt medium lager av broccoli serverar runt 8g av högkvalitativa,
bli smal på 4 veckor Carb Diet kan hjälpa dig att gå ner i vikt
komplexa kolhydrater som är mycket användbara för vår kropp. En medelstor morot, ca 7 inches lång innehåller bara 8g kolhydrater. Åh, morötter är välsmakande också!

Gröna bönor:

Dessa är några av de lägsta karbinnehållande livsmedel i bönakategorin. ge naturligt karbonfritt kött men få lite mängd kolhydrater på grund av matlagningsmetoden. Till exempel innehåller 3 uns stekt kyckling ca 8g karbohydrater medan samma servering när rostad innehåller nollkarter.

Nötkött och fläsk:

Nötköttskärl inklusive brisket, flank, marmelad, murgröna,
bli smal på 4 veckor Carb Diet kan hjälpa dig att gå ner i vikt
runda och revben är helt carbfri. Pork tenderloin och andra fläskprodukter innehåller mycket låga kolhydrater.