bli smal fort Cavs förlorar Bogut i förlust för att värma

kan inte gå ner i vikt Cavs förlorar Bogut i förlust för att värma

I ett fult ögonblick förlorade Cleveland mycket mer än ett spel på måndagskvällen.

Bogut bröt sitt vänstra ben mindre än en minut i sin debut och kavallerierna återhämtade sig aldrig medan de blev utkämpade 106 98 genom att surga och inte förbises Miami Heat, som slog NBA-mästarna två gånger i tre nätter.

Dion Waiters gjorde 29 poäng, Goran Dragic lade 21 och Heat höll en sen rally av Cavs, som trimmade ett 20-poängsunderskott till 103 98 i sista minuten. Det kunde ha blivit strängare, men James missade en lång 3-pekare innan servitörer bankade in med 12.2 sekunder kvar.

Men den senaste imponerande vinsten från Miami blev överskuggad av skada på Bogut, som bara undertecknade med Cleveland förra veckan och hade blivit välkomnad till laget tidigare på dagen genom att få en jersey nr. 6.5 ett skämt som gjorde det stora australiensiska leendet.

Nu vet dock Cavs inte när eller om Bogut kommer att kunna hjälpa till att försvara sin titel.

‘Det är väldigt deflatering’, sa James. ‘Det är ett tufft ögonblick. Vi var alla glada över förvärvet, du vet, ta med honom här. Det är tufft, inte bara självklart för honom, först och främst,
bli smal fort Cavs förlorar Bogut i förlust för att värma
men då för vår ballclub. ‘

Kyrie Irving gjorde 32 och James hade 30 poäng och 17 returer för Cleveland, som slogs 22 på lördag i Miami medan James och Irving fick vila.

Värmen har vunnit 19 av 23, inklusive segrar över Golden State, Houston och två över Cavs, som kanske måste hitta ett annat fälgskydd.

Den 32-åriga Bogut var på domstolen i bara 58 sekunder innan han gick ner med skadan, och ett förödande slag mot den tidigare nr 1 övergripande väljaren som tillbringade de senaste fyra säsongerna med Golden State hoppades att träffa Warriors igen.

Bogut var på omkretsen som vaktade Miami’s Okaro White, vars knä kopplade till centrumets underben. Bogut krympade till golvet i uppenbar smärta och när han satt upp nära målarens bord, fick TV-kameror honom att berätta för sina lagkamrater att hans ben var bruten.

‘Så snart kollisionen hände hörde jag att den gick sönder’, sa James. ‘Jag gick över till honom och jag visste det.’

Bogut kunde inte lägga någon vikt på hans ben eftersom han hjälpte till inklädningsrummet av nya lagkamrater Tristan Thompson och James Jones. Cavsna sa att de första X-strålarna avslöjade en bruten tibia och Bogut togs till Cleveland Clinic för ytterligare test.

Det var ett grymt bakslag för Bogut, som bara lite tidigare krossade skämt om Vladimir Putin och pratade om hushandel i sitt nya NBA-hem.

Bogut skada skickade en chill genom Cleveland folkmassan och verkade påverka Cavs, som var utan en sjuka tränare Tyronn Lue och var ute av rytmen redan innan den stora mannen sjönk till golvet och knuffade benet i uppenbar smärta.

‘Det tog luften ur hela byggnaden,
bli smal fort Cavs förlorar Bogut i förlust för att värma
‘ sa James. ‘Du hörde det från fansen när han gick ner och vi hoppades bara på det bästa.’