bästa träning för viktminskning Canucks förlorar Brock Boeser och spelet

hur jag gick ner i vikt Canucks förlorar Brock Boeser och spelet

Som kanadensiska tågspårningar går denna pales i jämförelse med Penny Wreck, Mississauga Miracle eller Cheakamus River Derailment, men för Canucks fans, förlorar Brock Boeser i detta spel fortfarande känns ganska katastrofal.

Canuck-tåget rullade mer eller mindre efter en välbehövlig seger över San Jose Sharks. Erik Gudbranson höjde Canucks ‘stämning i rummet och alla trodde plötsligt på Sedins som elitspelare igen. Tanken fick lite lättare och bandwagon, lite tyngre.

Fram till det ödefulla ögonblicket spelade Canucks ganska bra. Skott var ganska jämnt efter den första perioden, skapade Canucks chanserna och Jake Virtanen gjorde en olägenhet för sig själv och drog straff på Travis Hamonic i en post horn scrum. Det var inte någonting att skriva hem om Canucks var fortfarande nere på väg in i pauset men som ett Barack Obama-kampanjförlopp var det hoppfulla tecken.

Att Hamonisk straff visade sig vara en förbannelse snarare än en välsignelse. Canucks vände pucken över och flammorna började tillbaka på en shorthanded rush. När Boeser gick ner antog jag ursprungligen att det var en höger sida försvarare dålig men hanterbar. Det tog mig en stund att komma ihåg att Canucks var på maktspelet, så mannen vid punkten var Brock Boeser och det var inte bara ett slag av otur, men en hel målning är värt.

Vid två eller tre andra tillfällen i det här spelet visade det sig att en spelare var potentiellt skadad. Varje gång slutade domarna att spela för att säkerställa att den skadade spelaren fick rätt uppmärksamhet och kunde lämna isen säkert. Och varje gång det upprepades hur galen det var att se Boeser kämpa mot bänken med uppenbar smärta medan leken fortsatte omkring honom. Dålig form, refs.

Canucks fans sparkade genom de fem stadierna av sorg i snabb följd. Det förnekades: ‘Han är bra, han har förmodligen bara brutit ett skridsklingblad och behöver fixa det.’ Då ilska: ‘Varför skickade Travis Green ut honom för att blockera skott ?! Vad menar du att det var ett maktspel ?! ‘Förhandlingar kom när det meddelades att han inte skulle återvända:’ Det är okej att förlora det här spelet för att se till att han är frisk under resten av säsongen. Det måste bara var försiktighetsåtgärd. ‘ Depression: ‘Avbryt säsongen. Avbryt jul. Avbryt allt.’ Då äntligen, acceptans: ‘Allt för Dahlin, alla!’

För dem som undrar, verkar det som om Boeser hade skate guards, över snören plastskydd som är avsedda att förhindra skador från att blockera skott. Du kan se de svarta banden som går under stöveln när han T skjuter fram till bänken. Han har också tydligt på sig dem på några bilder. Medan det finns andra bilder som visar honom utan vakterna, är jag ganska säker på att han hade dem när han blockerade skottet. Tyvärr, om pucken träffar på rätt (eller fel) plats, kan vaktarna inte göra mycket.

Travis Green var hans vanliga stoic self, som du faktiskt kan läsa Canucks tränare Jon Sanderson och säger: ‘Han kan inte lägga på det’, när han kom ut ur tunneln. Greens uttryck var på något sätt helt oförändrat.

Tillsammans med hans fot (förmodligen) bröt Boesers scoringstreck. Boeser hade poäng i fem raka och hade säkert talat om en annan, kanske på samma kraftspel, om han inte hade blivit skadad. Han leder fortfarande alla rookies i poäng, men det vunnit inte länge om han är ute under någon tid.

Efter matchen sa Michael Del Zotto att han drog Boeser åt sidan och berättade för honom att han inte skulle förändra hur han spelade och för att hålla blockerande skott. Respektivt tar du tillbaka den här minuten. Blockering av skott har viss nytta, och det är troligt att pojkarna ser att en skicklig spelare tar en för laget, men om det finns en spelare som inte borde blockera skott är det poängen per spelnyckel på vilken alla din playoff hoppas vila. Naturligtvis är Boeser så positionellt ljud att han alltid är i skyttelbanor så att skottblocken oundvikligen kommer att hända.

Jag antar att resten av spelet också hänt. Det tycktes knappast betyda, och Canucksna själva tycktes känna på samma sätt. Efter en ganska jämn första period var skott 29 10 resten av spelet. Det blev särskilt dåligt under den tredje perioden, då Canucks fick ut skott 19 4. Canucks deflaterade snabbare än ett hoppborr på en hockey turnering.

Jake Virtanen tog Boesers plats tillsammans med Sam Gagner och Loui Eriksson. Det var som att fråga George Lazenby att ersätta Sean Connery som James Bond.

Jacob Markstrom såg lite ut i det här spelet och kämpade återigen för att skapa viss konsistens efter en bra utflykt mot Sharks. Han fick inte mycket hjälp från skatarna framför honom, men han borde ha slutat åtminstone en av de två korta målen som han fick och 21-åriga 18-åriga Sam Bennett s 5 0-mål var också stoppbar . Det spelade ingen roll för mycket: att hålla poängen nära hade upphört att vara en relevant fråga.

Canucks fick ett mål, en kraftspelmarkör som åtminstone behöll den strängen utan Boeser. Alex Edler gjorde ett riktigt fint pass till Markus Granlund, som ringde inlägget innan han pottade rebounden. Kan Granlund gå upp för att ersätta Boesers poäng? Nej.
bästa träning för viktminskning Canucks förlorar Brock Boeser och spelet