viktnedgång nyttig mat congregants hjälp lag land llama på lam

motivation gå ner i vikt congregants hjälp lag land llama på lam

Min vän Joe Shelton är en predikant i Ecru. Normalt spenderas hans söndagar att predika och njuta av en viss sabbatsvila. Men han tillbringade huvuddelen av förra söndagen som var involverad i en höghastighets lama jaga genom skogen nära Ingomar.

Det är den typ av saker som bara kunde hända med Joe, som inte är främmande för konstiga saker. Han är på 70-talet nu och han ser ut som 1970-talet slutade aldrig. Hans topphatt, axellängdshår, långstammat rör, chunky turkos smycken och generell mien funkiness föreslår en åldrande trollkarl eller präriemedicinsk man.

Han ‘sa mellowed out rock n roll roll som hittade Jesus, ändrade sina vägar och började predika. Han är en storhjärtad kille som älskar alla och alla Guds väsen, så när han berättade för lama jaga, Jag blev rolig, men inte helt överraskad.

Lama, vars namn är David, tillhör egentligen sin dotter, som hämtade den från en mindre än idealisk situation. Hon höll det i en penna i sitt hus, över sina granners protester, varav några inte blev roade av närvaron av denna spottande sydamerikanska quadruped i den soliga förorten South.

Kanske llama kände nackdelarnas missnöje och ville gå där han ville ha det, eller kanske han fanns på hans hem i de torra Andesna. Oavsett källan till hans rastlöshet flydde han bara vid soluppgången på söndagsmorgon.

‘Han trampade ner sin stall, precis som i den linjen från’ Wildfire ‘, sa Joe till mig. ‘Minns du den låten?’

Joe dotter kallade honom för att fånga David, som sprang in i skogen på ett klipp och med fokus Joe och hans dotter hittade svårt att matcha. Efter en väsande,
viktnedgång nyttig mat congregants hjälp lag land llama på lam
roaming, fruktlös morgon, fick Joe slutligen ge upp sökningen så han kunde predika.

Efter kyrkan återfogade Joe och några medlemmar från hans församling igen sökpartiet, som nu inkluderade Joe s dotter och två barnbarn, samt representanter från Animal Control, Union County Sheriff’s Department och Ingomar Police Department, som alla blinkade ut och jagade David genom varje tjocklek i Union County fram till mitten av eftermiddagen, när Officer Kirk, Union County Animal Control, kunde få ner honom med en lugnare pistol.

‘Han sprang på en liten bit och föll sedan ner i låg växel. Han satte sig äntligen och flög över och tog en lång tupplur,’ sa Joe. De lade in David, fortfarande snubblar hårt från tranq-pistolen, in i en liten släpvagn och släpade honom ut ur skogen bakom en fyrhjuling innan han lastade honom in i en större släpvagn, där han drogs bort. Den utmattade sökfesten såg som David receded långsamt från deras syn.

Kände att hon inte längre kunde behålla sin lama hemma, kallade Joe dotter Circle B Exotic Pets och Petting Zoo, där David för närvarande repossierar.

Jag frågade Joe hur David gör efter prövningen. Han skickade mig en bild av honom i sitt nya hem, ser inte värre ut för slitage, tillsammans med den här korta rapporten: ‘Han är bra. Men resten av oss,
viktnedgång nyttig mat congregants hjälp lag land llama på lam
inte så mycket. ‘