tips på att gå ner i vikt snabbt Columbus husägare förlorar kamp över avloppsvatten

hur går jag ner i vikt Columbus husägare förlorar kamp över avloppsvatten

Mer än ett dussin Columbus husägare vars källare fouled av avloppsbackups under en regnskur i 2004 har inte rätt till skadestånd från staden. Högsta domstolen i Nebraska härskade fredagen.

James och Jamie Henderson inlämnade en rättegång där de och 15 andra husägare i Östra Nebraska staden sökte totalt mer än 125 000 dollar i skadestånd, samt juridiska och rättsliga kostnader. De hävdade att en stadsarbetare som startade avloppspumpar under en timmeslang sänkning orsakade den säkerhetskopiering som översvämmade sina källare med rått avloppsvatten.

Förra året bekräftade Nebraska Court of Appeal den nederländska domstolens uppsägning av husägare ‘oaktsamhet hävdar, men vända nedre domstolens uppsägning av husägare’ fall för ‘inversa fördömande’ en rättslig påstående hävdat av fastighetsägare som argumenterar att de inte har blivit ganska kompenserade för privat egendom som tagits eller skadats för offentlig användning.

Staden överklagade,
tips på att gå ner i vikt snabbt Columbus husägare förlorar kamp över avloppsvatten
och Nebraska högsta domstolen på fredagen vända domstolen till överklagandenämnden ‘invers fördömande avgörande.

Högsta domstolen sade att huvudproblemet i ett inversa fördömande är att avgöra om den ifrågavarande egendomen togs eller skadades till följd av att en regering utövar sin förmåga att framhäva domänen att ta privat egendom för offentlig användning.

På grundval av tidigare domstolsbeslut måste framgångsrika inverse fördömande fall visa att en regering som avser eller skulle kunna förutse sina åtgärder skulle leda till att privat egendom tas eller skadas.

I Columbus husägare ‘var det bara bevis på en enda händelse av avloppssäkerhetskopiering och bevis som presenterades under försöket visade liknande åtgärder av att stadens avloppsarbetare inte hade orsakat avloppssäkerhet vid andra tillfällen, skrev Miller Lerman. Inga bevis presenterades som visade att staden visste att omstart av avloppspumpar skulle skada privat egendom, sa hon.
tips på att gå ner i vikt snabbt Columbus husägare förlorar kamp över avloppsvatten