snabb bantning Councilman föreslår att Frederick Street cykelkörfält ger en träningsläge

gå ner i vikt på 2 veckor Councilman föreslår att Frederick Street cykelkörfält ger en träningsläge

CUMBERLAND Apacked House lyssnade på en uppdatering på den föreslagna Frederick Street cykelbanan på stadshuset på tisdagskväll med många medborgare som tog på podiet för att ge sin åsikt om den kontroversiella idén. Ordinarie möte för borgmästaren och rådet hölls i andra våningskammarna och innehöll en presentation av Cumberlands cykelrådgivande råd om de senaste planerna för cykelbanan och och en föreslagen stadskateboardpark.

Ingen pratade mot skateboardparken, men medborgarna erbjöd ett brett utbud av åsikter på den föreslagna cykelbanan Frederick Street. Trots att rådet inte röstade på cykelbanan eller skateboardparken, försöker borgmästaren och rådet att ta upp ämnet till en beslutsplats.

‘Jag tänker att vi borde ge chansen att se hur effekten av en singelbana med fordonstrafik är, vilken påverkan på samhället är. Jag vet inte vad det ska vara’, sa Kauffman.

Bret Showalter, ordförande för Cumberland Bicycle Advisory Commission, gav presentationerna på skateboardparken och cykelbanan.

Känd som Bedford / Frederick Street Bikeway, skulle planen placera en 5 till 6 fot cykelläge på Frederick Street bredvid parkeringsplatsen på höger sida av vägen. För närvarande två körfält, Frederick Street kommer att minskas till en körfält bred enough för att tillåta bilar att dra till vänster om man gör vänster vändning. Bedford Street kommer inte att ha en cykelläge men kommer att innehålla ‘Dela vägen’ tecknen istället.

‘Det rekommenderas att vi har’ Dela vägen ‘för Bedford och en särskild lane för Frederick Street,’ säger Showalter.

Ett bidrag på 78 000 dollar från Maryland Department of Transportation har varit tillgängligt för Cumberland för att lägga till cykelbanan, men borgmästaren och rådet har inte undertecknat pappersarbetet ännu för att acceptera bidragsfinansieringen.

Många invånare har registrerat motstånd i tidigare möten för att ta bort den andra fordonsbanan och lägga till en cykelväg, som kallar idén ‘farlig’.

Frederick Street bosatt Leo McConville pratade i motsats till cykelbanan.

‘Många av oss parkerar i våra uppfart och våra garage, vilket gör att vänster höger hand om till våra fastigheter är mycket, väldigt farligt’,
snabb bantning Councilman föreslår att Frederick Street cykelkörfält ger en träningsläge
sa han.

Ronnie Middleton, också av Frederick Street, sa att en cykelbana inte ska läggas till tills ett fartproblem på gatan är adresserat.

Doug Bittinger of Bowling Street föreslog en kompromiss.

‘Även om jag är en ivrig cykelåkare i 40 år, har jag blivit träffad av en bil. Jag ser inte vad den här cykelbanan kommer att orsaka för någon typ av säkerhet för cyklister, säger Bittinger.

Bittinger föreslog användning av Davidson Street, som går parallellt med Frederick Street, som cykelbana.

Mary Beth Pirolozzi av Regina Avenue, sa att hon motsätter sig cykelbanan som planerat.

‘Säkerhet måste vara den första oroen. Jag är mycket bekymrad över barnen,’ sade Pirolozzi.

Larry Brock of Adventure Cykling talade för cykelbanan, liksom den lokala kiropraktorn Jack Murray.

‘Frederick Street är redan en del av Maryland Bicycle Route System,’ sa Murray.

En annan kompromissplan erbjöds som skulle kräva att cykelbanan var öppen endast på helgerna.

Skateboardparken kan inte gå vidare tills en webbplats väljs och finansieringen är säker.

De platser som studeras för skateboardparken är Mason Sports Complex, Constitution Park och området på North Mechanic Street där den tidigare Potomac Videoen var belägen.

ArtiklarDump lastbilschaufför dödad i Garrett crashLooking Back 1953: CIA doser män med LSD på Deep Creek LakeArtisan American bistroöppning i Manhattan buildingWoman kritiskt brändes när elektrisk filt ignitesErly Saturday rollover stänger körfält av stad spanHistoric samling av stadens bilder tillgängliga onlineUPDATE: Gunfire rapporteras på Arch, Tredje gatorna i CumberlandPolice: Kvinna drar kniv, sprayar nio med pepparspray vid city businessChamps!
snabb bantning Councilman föreslår att Frederick Street cykelkörfält ger en träningsläge
Polis arresterare i South End skjutningsincident