mat vid viktminskning Courtois anklagar Deulofeu för dykning i förlust för Watford

hur ska man träna för att gå ner i vikt Courtois anklagar Deulofeu för dykning i förlust för Watford

Thibaut Courtois anklagade Watfords vingar Gerard Deulofeu för att dyka för att vinna straff eftersom Chelsea slog 4 1 på Vicarage Road i Premier League.

Chelsea var redan ner till 10 män efter att Tiemoue Bakayoko visades två gula kort av domaren Mike Dean inom fem minuter.

Strax efter dök Deulofeu igenom på mål och tumblade över Courtrots domän, Dean pekade på platsen och Watford kapten Troy Deeney slog i stället för att ge sin sida ledningen.

Relaterade Conte Chelsea slog 23 år låg i Watford humbling Lallana skickade ut för attackerande spelare på under 23s utträffa slutet av vägen för Conte Chelsea chef slog efter Watford nederlag Debuchy fortfarande hos Wenger för att blockera Man Utd flytta

Eden Hazard utjämnade för Chelsea innan sena mål från Daryl Janmaat, Deulofeu och Roberto Peyreya insamlade en minnesvärd seger för Hornets Javi Gracias första ansvarig för klubben.

Men Courtois var olycklig med deansens beslut som dean beslutade och föreslog att Deulofeu hade lurat tjänstemannen när han gick till marken samt kritiserar de beslut som ledde till Bakayokos uppsägning.

‘Det röda kortet är väldigt lätt, först aldrig en gul och den andra för ljuset, uppenbarligen är straffet ett klart dyk’, sa Courtois Sky Sports.

‘Igår [i Liverpool och Tottenhams 2 2 draw] såg vi när målvakten kommer ut och är sen du gör dig liten,
mat vid viktminskning Courtois anklagar Deulofeu för dykning i förlust för Watford
men anfallaren sätter sin fot där och det är ett straff, varje gång detta kommer att hända. Han lämnade sin fot och dyker är det inte ett straff.

‘Jag tror att vi alla vet den här typen av spelare som händer överallt i världen, den här typen av anfallare ser målvakten komma till bollen, jag gör mig så liten som möjligt med min mage på marken och han tillverkar kontakten. Jag’ Jag är ledsen men jag tror inte det är ett straff. ‘

3 Chelsea har förlorat i rad Premier League-matcher med en marginal på 3+ mål för första gången sedan oktober 1995 (1 4 mot Man Utd och 0 3 mot Blackburn). Ödmjuk.

‘Jag tror att vi spelade ett bra spel mot Arsenal efter nytt år, men medgav i sista minuten,’ sade målvakten.

‘Det är svårt att hitta positiva resultat sedan två förluster och vi måste hitta vår form igen och bli bättre.

‘Vi har en hård månad som kommer upp och vi måste hämta poäng,
mat vid viktminskning Courtois anklagar Deulofeu för dykning i förlust för Watford
Champions League [sista 16 slipsen med Barcelona] kommer snart och vi måste fortsätta arbeta.’